Giriş Kayıt
Jonathan Wing Hong Cheung

Jonathan Wing Hong Cheung (35)


Oyuncu

Jonathan Wing Hong Cheung, 26 Aralık 1981 doğumlu oyuncu. Kirli İşler 2 (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Aralık 1981
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Romantik Oyuncu    
2011 30 Komedi Oyuncu 5.9 200
2009 Dram Oyuncu 5.9 9
2008 27 Dram Oyuncu 6.7 124
2007 26 Aksiyon Oyuncu 6.0 434
2007 26 Korku Oyuncu 5.7 335
2007 26 Dram Oyuncu 7.1 286
2006 25 Dram Oyuncu 6.7 103
2006 25 Dram Oyuncu 6.2 107
2006 25 Komedi Oyuncu 6.2 121
2004 23 Romantik Oyuncu 6.0 61
2003 22 Korku Oyuncu 3.1 282

Kirli İşler 2
2003 22 Aksiyon Oyuncu 7.4 13,450
2003 22 Romantik Oyuncu 5.3 376
Dizi Altyazıları
American Gods (6,328) Arrow (4,159) Fargo (3,875) The Blacklist (3,773) The Flash (3,473) The 100 (3,303) 12 Monkeys (2,866) Supernatural (2,570) Game of Thrones (2,569) Better Call Saul (2,492)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017