Giriş Kayıt
Lauren Briggs-Miller

Lauren Briggs-Miller


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Lauren Briggs-Miller, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Alan Partridge: Alpha Papa (2013), Taşkınlar Kulübü (2014), Cuban Fury (2014), Fırtınalı Hayatlar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aile Sanat Bölümü    
2017 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    
2016 Macera Sanat Bölümü 6.4 43,886

Senden Önce Ben
2016 Dram Sanat Bölümü 7.5 102,229

Fırtınalı Hayatlar
2016 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 8,939
2016 Dram Sanat Bölümü    
2015 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 39,913

Yapay Oyun
2014 Biyografi Sanat Bölümü 8.1 517,914

Taşkınlar Kulübü
2014 Dram Sanat Bölümü 6.0 16,325
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.2 15,015

Mars'taki Son Gün
2013 Korku Sanat Bölümü 5.5 29,835
2013 Gerilim Sanat Bölümü 7.0 25,178
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 7,113

Demir Leydi
2011 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 85,681

Kara Ayna
2011 Dram Sanat Bölümü 8.9 110,609
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,234) Allied (11,391) Moana (7,075) Lion (5,431) Arrival (3,734) Hacksaw Ridge (3,172) Nocturnal Animals (2,928) Shut In (2,221) Underworld: Blood Wars (2,185) Fences (1,842)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,782) The Expanse (7,393) Taboo (7,159) Legion (6,026) Arrow (5,783) The Big Bang Theory (5,561) Vikings (4,397) The Blacklist (3,158) Sherlock (2,754) Suits (2,579)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017