Giriş Kayıt
Lauren Briggs-Miller

Lauren Briggs-Miller


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Lauren Briggs-Miller, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Alan Partridge: Alpha Papa (2013), Taşkınlar Kulübü (2014), Cuban Fury (2014), Fırtınalı Hayatlar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mary Poppins Dönüyor
2018 Aile Sanat Bölümü    

Yok Oluş
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    

İntikam
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 9,844
2017 Dram Sanat Bölümü 6.2 3,311
2016 Macera Sanat Bölümü 6.4 57,638

Senden Önce Ben
2016 Dram Sanat Bölümü 7.4 131,909

Fırtınalı Hayatlar
2016 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 12,636
2015 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 44,141

Yapay Oyun
2014 Biyografi Sanat Bölümü 8.0 553,897

Taşkınlar Kulübü
2014 Dram Sanat Bölümü 6.0 17,590
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.2 15,968

Mars'taki Son Gün
2013 Korku Sanat Bölümü 5.5 31,182
2013 Gerilim Sanat Bölümü 7.0 25,178
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 7,113

Demir Leydi
2011 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 89,485

Kara Ayna
2011 Dram Sanat Bölümü 8.9 164,311
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017