Giriş Kayıt
Lauren Briggs-Miller

Lauren Briggs-Miller


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Lauren Briggs-Miller, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Alan Partridge: Alpha Papa (2013), Taşkınlar Kulübü (2014), Cuban Fury (2014), Fırtınalı Hayatlar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aile Sanat Bölümü    
2017 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    
2016 Macera Sanat Bölümü 6.4 46,675

Senden Önce Ben
2016 Dram Sanat Bölümü 7.4 107,525

Fırtınalı Hayatlar
2016 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 9,776
2016 Dram Sanat Bölümü    
2015 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 40,671

Yapay Oyun
2014 Biyografi Sanat Bölümü 8.1 526,175

Taşkınlar Kulübü
2014 Dram Sanat Bölümü 6.0 16,540
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.2 15,015

Mars'taki Son Gün
2013 Korku Sanat Bölümü 5.5 30,092
2013 Gerilim Sanat Bölümü 7.0 25,178
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 7,113

Demir Leydi
2011 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 86,398

Kara Ayna
2011 Dram Sanat Bölümü 8.9 118,996
Film Altyazıları
Live by Night (12,885) Resident Evil: The Final Chapter (5,998) Why Him? (5,587) Rogue One (4,116) Patriots Day (3,248) Hidden Figures (3,115) Assassin's Creed (3,063) Paterson (2,232) Allied (2,214) Split (2,213)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,200) The 100 (3,776) Legion (3,247) Into the Badlands (2,902) The Originals (2,612) The Last Kingdom (2,281) Arrow (2,089) Vikings (1,925) The Expanse (1,802) Designated Survivor (1,783)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017