Giriş Kayıt
Lauren Briggs-Miller

Lauren Briggs-Miller


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Lauren Briggs-Miller, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Alan Partridge: Alpha Papa (2013), Taşkınlar Kulübü (2014), Cuban Fury (2014), Fırtınalı Hayatlar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mary Poppins Dönüyor
2018 Aile Sanat Bölümü    

Yok Oluş
2018 Macera Sanat Bölümü 8.2 675

İntikam
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.1 52,083
2017 Dram Sanat Bölümü 6.2 8,347
2016 Macera Sanat Bölümü 6.4 60,548

Senden Önce Ben
2016 Dram Sanat Bölümü 7.4 139,658

Fırtınalı Hayatlar
2016 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 13,427
2015 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 45,298

Yapay Oyun
2014 Biyografi Sanat Bölümü 8.0 566,452

Taşkınlar Kulübü
2014 Dram Sanat Bölümü 6.0 18,046
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.2 15,968

Mars'taki Son Gün
2013 Korku Sanat Bölümü 5.5 31,595
2013 Gerilim Sanat Bölümü 7.0 25,178
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 7,113

Demir Leydi
2011 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 90,920
2011 Dram Sanat Bölümü 8.9 204,867
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018