Giriş Kayıt
Lauren Briggs-Miller

Lauren Briggs-Miller


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Lauren Briggs-Miller, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Yok Oluş (2018), Alan Partridge: Alpha Papa (2013), Taşkınlar Kulübü (2014), Cuban Fury (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mary Poppins Dönüyor
2018 Aile Sanat Bölümü    

Yok Oluş
2018 Macera Sanat Bölümü 7.0 111,504

İntikam
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 60,201
2017 Dram Sanat Bölümü 6.2 9,870
2016 Macera Sanat Bölümü 6.4 61,934

Senden Önce Ben
2016 Dram Sanat Bölümü 7.4 143,268

Fırtınalı Hayatlar
2016 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 13,689
2015 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 45,890

Yapay Oyun
2014 Biyografi Sanat Bölümü 8.0 572,753

Taşkınlar Kulübü
2014 Dram Sanat Bölümü 6.0 18,266
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.2 15,968

Mars'taki Son Gün
2013 Korku Sanat Bölümü 5.5 31,595
2013 Gerilim Sanat Bölümü 7.0 25,178
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 7,113

Demir Leydi
2011 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 91,742
2011 Dram Sanat Bölümü 8.9 219,493
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,004) Hostiles (2,636) Den of Thieves (2,597) Maze Runner: The Death Cure (2,125) 12 Strong (1,938) Wildling (1,751) The Commuter (1,002) Peter Rabbit (949) Submergence (749) A Quiet Place (730)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,247) The Terror (3,297) The Flash (2,639) Legion (2,590) The Crossing (2,151) Vikings (1,326) Supernatural (1,294) The Expanse (1,159) The Big Bang Theory (1,084) Fear the Walking Dead (1,001)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018