Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Joe Kurak

Joe Kurak (32)


Oyuncu, Dublör

Joe Kurak, 30 Aralık 1984 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu oyuncu, dublör. Sığınak (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Aralık 1984
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 32 Gerilim Dublör 4.3 220
2016 32 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.4 8,665
2015 31 Komedi Dublör 5.4 1,392
2014 30 Aile Oyuncu    

Tehlikeli Yakınlaşmalar
2013 29 Gerilim Oyuncu 4.7 1,490
2011 27 Aksiyon Çeşitli 3.8 4,743

Sığınak
2011 27 Dram Çeşitli 7.4 71,812
2007 23 Komedi Oyuncu 6.4 5,054
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017