Giriş Kayıt
Joe Kurak

Joe Kurak (32)


Oyuncu, Dublör

Joe Kurak, 30 Aralık 1984 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu oyuncu, dublör. Sığınak (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Aralık 1984
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 32 Gerilim Dublör 4.5 452
2016 32 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.4 10,173
2015 31 Komedi Dublör 5.3 1,653
2014 30 Aile Oyuncu    

Tehlikeli Yakınlaşmalar
2013 29 Gerilim Oyuncu 4.7 1,490
2011 27 Aksiyon Çeşitli 3.8 4,743

Sığınak
2011 27 Dram Çeşitli 7.4 73,804
2007 23 Komedi Oyuncu 6.4 5,054
Film Altyazıları
Gold (2,606) Personal Shopper (1,759) Get Out (1,712) Logan (1,520) Silence (1,466) The Age of Shadows (1,015) Split (982) La La Land (942) The Fate of the Furious (897) Rings (885)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,217) The Flash (4,994) Into the Badlands (3,253) Gotham (2,400) The Blacklist (1,848) Fargo (1,816) Game of Thrones (1,534) Vikings (1,455) The Last Kingdom (1,451) Billions (1,275)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017