Giriş Kayıt
Sun-Hee Hwang

Sun-Hee Hwang


Oyuncu

Sun-Hee Hwang, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 6.7 17

Aşkın Melodisi
2013 Komedi Oyuncu 7.2 8
2012 Komedi Oyuncu 7.5 121

Şehir Avcısı
2011 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,088
Dizi Altyazıları
Vikings (17,168) Black Mirror (5,614) The Flash (4,795) Shameless (4,306) Supernatural (3,001) The Big Bang Theory (2,840) The Blacklist (1,556) Star Trek: Discovery (1,469) Knightfall (1,213) Black Lightning (1,203)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018