Giriş Kayıt
Sun-Hee Hwang

Sun-Hee Hwang


Oyuncu

Sun-Hee Hwang, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 6.7 17

Aşkın Melodisi
2013 Komedi Oyuncu 7.2 8
2012 Komedi Oyuncu 7.5 121

Şehir Avcısı
2011 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,088
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,188) The Terror (3,285) The Flash (2,624) Legion (2,580) The Crossing (2,140) Vikings (1,324) Supernatural (1,279) The Expanse (1,142) The Big Bang Theory (1,074) Fear the Walking Dead (984)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018