Giriş Kayıt
Stacy Owens

Stacy Owens


Oyuncu

Stacy Owens, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kahraman İkili
2013 Animasyon Çeşitli 5.9 18,932

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Çeşitli 6.6 288,055
2011 Suç Çeşitli 5.8 20,632

Koy
2009 Belgesel Çeşitli 8.5 40,912
2009 Aksiyon Çeşitli 5.8 299,505

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Çeşitli 4.7 7,596

Yedi Yaşam
2008 Dram Çeşitli 7.7 246,307
2008 Belgesel Çeşitli 7.6 578

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Çeşitli 5.8 69,615

İsyan
2007 Aksiyon Çeşitli 6.7 12,853
1994 Dram Oyuncu 6.8 7,606

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 8,897
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017