Giriş Kayıt
Stacy Owens

Stacy Owens


Oyuncu

Stacy Owens, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kahraman İkili
2013 Animasyon Çeşitli 5.9 18,932

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Çeşitli 6.6 285,488
2011 Suç Çeşitli 5.8 20,405

Koy
2009 Belgesel Çeşitli 8.5 40,912
2009 Aksiyon Çeşitli 5.8 296,826

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Çeşitli 4.7 7,572

Yedi Yaşam
2008 Dram Çeşitli 7.7 244,343
2008 Belgesel Çeşitli 7.6 578

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Çeşitli 5.8 69,160

İsyan
2007 Aksiyon Çeşitli 6.7 12,853

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 8,778
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017