Giriş Kayıt
Stacy Owens

Stacy Owens


Oyuncu

Stacy Owens, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kahraman İkili
2013 Animasyon Çeşitli 5.9 18,932

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Çeşitli 6.6 293,164
2011 Suç Çeşitli 5.8 20,755

Koy
2009 Belgesel Çeşitli 8.5 40,912
2009 Aksiyon Çeşitli 5.8 304,384

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Çeşitli 4.7 7,681

Yedi Yaşam
2008 Dram Çeşitli 7.7 250,352
2008 Belgesel Çeşitli 7.6 578

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Çeşitli 5.8 70,503

İsyan
2007 Aksiyon Çeşitli 6.7 12,853
1994 Dram Oyuncu 6.8 7,840

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 9,101
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017