Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Stacy Owens

Stacy Owens


Oyuncu

Stacy Owens, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kahraman İkili
2013 Animasyon Çeşitli 5.9 18,542

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Çeşitli 6.6 279,875
2011 Suç Çeşitli 5.8 20,172

Koy
2009 Belgesel Çeşitli 8.5 40,912
2009 Aksiyon Çeşitli 5.8 291,803

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Çeşitli 4.7 7,477

Yedi Yaşam
2008 Dram Çeşitli 7.7 240,010
2008 Belgesel Çeşitli 7.6 578

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Çeşitli 5.8 68,294

İsyan
2007 Aksiyon Çeşitli 6.7 12,853

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 8,597
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017