Giriş Kayıt
Stacy Owens

Stacy Owens


Oyuncu

Stacy Owens, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kahraman İkili
2013 Animasyon Çeşitli 5.9 19,521

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Çeşitli 6.6 302,122
2011 Suç Çeşitli 5.8 20,755

Koy
2009 Belgesel Çeşitli 8.5 40,912
2009 Aksiyon Çeşitli 5.8 313,175

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Çeşitli 4.7 7,681

Yedi Yaşam
2008 Dram Çeşitli 7.6 257,597
2008 Belgesel Çeşitli 7.6 578

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Çeşitli 5.8 72,054

İsyan
2007 Aksiyon Çeşitli 6.7 12,853
1994 Dram Oyuncu 6.8 8,176

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 9,455
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018