Giriş Kayıt
Stacy Owens

Stacy Owens


Oyuncu

Stacy Owens, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kahraman İkili
2013 Animasyon Çeşitli 5.9 18,730

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Çeşitli 6.6 283,875
2011 Suç Çeşitli 5.8 20,376

Koy
2009 Belgesel Çeşitli 8.5 40,912
2009 Aksiyon Çeşitli 5.8 295,198

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Çeşitli 4.7 7,545

Yedi Yaşam
2008 Dram Çeşitli 7.7 242,886
2008 Belgesel Çeşitli 7.6 578

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Çeşitli 5.8 68,894

İsyan
2007 Aksiyon Çeşitli 6.7 12,853

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 8,711
Dizi Altyazıları
The Flash (6,956) Into the Badlands (3,375) Legion (2,658) Black Sails (2,395) Arrow (1,808) Vikings (1,793) Legends of Tomorrow (1,683) 24: Legacy (1,664) Iron Fist (1,598) Game of Thrones (1,432)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017