Giriş Kayıt
Jason Tottenham

Jason Tottenham


Oyuncu

Jason Tottenham, oyuncu. House of Cards (2013) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.8 3,883
2016 Dram Oyuncu 6.7 12,848
2015 Komedi Oyuncu 7.3 27
2015 Suç Oyuncu 6.8 51,623

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 141,674
2013 Dram Oyuncu 8.9 401,343
Dizi Altyazıları
Westworld (13,001) La casa de papel (2,558) 12 Monkeys (2,332) Into the Badlands (1,992) Legion (1,788) The Expanse (1,528) Fear the Walking Dead (1,222) Vikings (1,060) Colony (1,059) Cloak & Dagger (865)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018