Giriş Kayıt
Jason Tottenham

Jason Tottenham


Oyuncu

Jason Tottenham, oyuncu. House of Cards (2013) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.7 144
2016 Dram Oyuncu 6.8 10,141
2015 Komedi Oyuncu 7.3 27
2015 Suç Oyuncu 7.1 40,677

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 124,555
2013 Dram Oyuncu 9.0 356,982
Dizi Altyazıları
The Flash (9,778) Better Call Saul (5,566) Fargo (4,590) Lucifer (3,769) Gotham (3,391) The 100 (3,361) Arrow (3,123) 12 Monkeys (2,593) American Gods (2,420) Supernatural (2,314)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017