Giriş Kayıt
Jason Tottenham

Jason Tottenham


Oyuncu

Jason Tottenham, oyuncu. House of Cards (2013) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.5 247
2016 Dram Oyuncu 6.7 12,313
2015 Komedi Oyuncu 7.3 27
2015 Suç Oyuncu 7.1 43,928

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 136,768
2013 Dram Oyuncu 8.9 392,932
Dizi Altyazıları
La casa de papel (21,838) Vikings (2,188) Black Mirror (1,985) Counterpart (1,929) Bron/Broen (1,692) Legends of Tomorrow (1,233) Supernatural (1,026) The Alienist (896) Altered Carbon (891) Blindspot (817)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018