Giriş Kayıt
Katie Petkiewich

Katie Petkiewich


Oyuncu

Katie Petkiewich, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.5 14,929
2014 Komedi Oyuncu    

Büyükler 2
2013 Komedi Oyuncu 5.4 112,501

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Oyuncu 6.4 76,074
2012 Komedi Oyuncu 4.9 62

Tüylü Bela
2010 Komedi Oyuncu 3.8 12,532
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,305) Assassin's Creed (5,568) Passengers (4,284) Doctor Strange (3,898) Allied (2,762) Split (2,488) Arrival (2,288) xXx: Return of Xander Cage (2,261) Forushande (2,057) Moana (1,785)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,966) Taboo (4,357) Arrow (3,995) Legion (3,766) Vikings (3,588) Blindspot (3,046) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,012) Suits (2,722) Black Sails (2,715) Legends of Tomorrow (2,091)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017