Giriş Kayıt
Katie Petkiewich

Katie Petkiewich


Oyuncu

Katie Petkiewich, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Gün
2016 Suç Oyuncu 7.4 58,628
2014 Komedi Oyuncu    

Büyükler 2
2013 Komedi Oyuncu 5.4 119,326

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Oyuncu 6.4 78,664
2012 Komedi Oyuncu 4.9 62

Tüylü Bela
2010 Komedi Oyuncu 3.8 13,453
Dizi Altyazıları
Vikings (17,695) Black Mirror (5,756) The Flash (4,884) Shameless (4,400) Supernatural (3,146) The Big Bang Theory (2,992) The Blacklist (1,628) Star Trek: Discovery (1,491) Knightfall (1,242) Black Lightning (1,221)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018