Giriş Kayıt
Katie Petkiewich

Katie Petkiewich


Oyuncu

Katie Petkiewich, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Gün
2016 Suç Oyuncu 7.4 66,309
2014 Komedi Oyuncu    

Büyükler 2
2013 Komedi Oyuncu 5.4 122,098

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Oyuncu 6.4 79,709
2012 Komedi Oyuncu 4.9 62

Tüylü Bela
2010 Komedi Oyuncu 3.8 13,494
Dizi Altyazıları
Westworld (4,275) La casa de papel (2,183) The Expanse (1,881) Legion (1,486) Colony (1,377) Cloak & Dagger (1,183) Goliath (1,167) Vikings (866) Supernatural (727) 12 Monkeys (721)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018