Giriş Kayıt
Katie Petkiewich

Katie Petkiewich


Oyuncu

Katie Petkiewich, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Gün
2016 Suç Oyuncu 7.4 48,448
2014 Komedi Oyuncu    

Büyükler 2
2013 Komedi Oyuncu 5.4 116,496

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Oyuncu 6.4 77,531
2012 Komedi Oyuncu 4.9 62

Tüylü Bela
2010 Komedi Oyuncu 3.8 12,532
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (118,224) Rick and Morty (4,427) The Defenders (3,365) The Strain (3,038) Suits (1,926) Mr. Mercedes (1,331) Fargo (1,180) The Sinner (1,139) The Last Ship (1,096) Breaking Bad (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017