Giriş Kayıt
Katie Petkiewich

Katie Petkiewich


Oyuncu

Katie Petkiewich, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.4 39,649
2014 Komedi Oyuncu    

Büyükler 2
2013 Komedi Oyuncu 5.4 114,461

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Oyuncu 6.4 76,747
2012 Komedi Oyuncu 4.9 62

Tüylü Bela
2010 Komedi Oyuncu 3.8 12,532
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,265) Kidnap (4,391) The Fate of the Furious (4,013) The Boss Baby (2,792) Contratiempo (1,949) Dangal (1,803) The Great Wall (1,560) Get Out (1,353) The LEGO Batman Movie (1,353) The Shack (1,162)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,778) American Gods (6,106) Fargo (4,907) Lucifer (4,868) Into the Badlands (3,028) The 100 (2,968) Arrow (2,656) Twin Peaks (2,397) The Flash (1,940) 12 Monkeys (1,925)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017