Giriş Kayıt
Steven T Stanton

Steven T Stanton


Oyuncu

Steven Thomas Stanton, oyuncu.

Gerçek İsmi: Steven Thomas Stanton
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140

Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7.7 478,882

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,215,941
2011 Komedi Oyuncu 6.8 76,226

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Oyuncu 5.5 150,108
Film Altyazıları
Gold (7,404) Rings (3,855) Logan (3,101) Get Out (2,509) La La Land (2,107) The Age of Shadows (1,905) Split (1,898) Zashchitniki (1,730) The Great Wall (1,547) Office Christmas Party (1,444)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,985) The Blacklist (4,411) The Expanse (3,321) The Last Kingdom (2,177) Better Call Saul (2,161) Doctor Who (1,727) Game of Thrones (1,711) Vikings (1,686) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,656) Supernatural (1,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017