Giriş Kayıt
Steven T Stanton

Steven T Stanton


Oyuncu

Steven Thomas Stanton, oyuncu.

Gerçek İsmi: Steven Thomas Stanton
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140

Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7.7 503,620

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,285,328
2011 Komedi Oyuncu 6.7 80,092

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Oyuncu 5.5 155,341
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018