Giriş Kayıt
Steven T Stanton

Steven T Stanton


Oyuncu

Steven Thomas Stanton, oyuncu.

Gerçek İsmi: Steven Thomas Stanton
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140

Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7.7 486,052

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,238,234
2011 Komedi Oyuncu 6.7 77,603

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Oyuncu 5.5 151,752
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017