Giriş Kayıt
Steven T Stanton

Steven T Stanton


Oyuncu

Steven Thomas Stanton, oyuncu.

Gerçek İsmi: Steven Thomas Stanton
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140

Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7.7 476,315

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,208,559
2011 Komedi Oyuncu 6.8 75,770

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Oyuncu 5.5 149,607
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,736) Legion (8,597) Arrow (5,139) The Expanse (2,694) Legends of Tomorrow (2,571) Into the Badlands (2,232) Vikings (2,232) The Blacklist (2,050) Colony (1,934) Black Sails (1,884)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017