Giriş Kayıt
Steven T Stanton

Steven T Stanton


Oyuncu

Steven Thomas Stanton, oyuncu.

Gerçek İsmi: Steven Thomas Stanton
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140

Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7.7 473,292

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,200,731
2011 Komedi Oyuncu 6.8 75,313

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Oyuncu 5.5 149,112
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017