Giriş Kayıt
Becca Jauregui

Becca Jauregui


Oyuncu

Rebecca Lena Jauregui, oyuncu. Heart of the Matter (2015), (2011) Web Therapy (2011), (2008) Web Therapy (2008), (2012) The Haunting of Whaley House (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rebecca Lena Jauregui
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli    
2016 Aile Çeşitli 6.6 163
2016 Aile Çeşitli 6.8 195
2016 Aile Çeşitli 6.8 162
2016 Romantik Çeşitli    
2015 Aile Çeşitli    
2015 Dram Çeşitli 6.2 549
2015 Aile Çeşitli 6.6 135
2015 Aile Çeşitli 6.8 122
2015 Aile Çeşitli 6.0 118
2015 Aile Çeşitli 5.7 38
2014 Aile Çeşitli 7.5 19
2014 Aile Çeşitli 5.7 132
2014 Aile Çeşitli    
2013 Çeşitli    
2012 Korku Oyuncu
Çeşitli
3.9 1,865
2012 Çeşitli    
2012 Reality-TV Çeşitli 5.7 264
2011 Dram Çeşitli    
2011 Müzik Çeşitli 5.2 5,192
2011 Komedi Çeşitli 6.7 3,544
2008 Komedi Çeşitli 7.6 1,618
2007 Komedi Çeşitli 6.6 19,473
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017