Giriş Kayıt
Becca Jauregui

Becca Jauregui


Oyuncu

Rebecca Lena Jauregui, oyuncu.

Gerçek İsmi: Rebecca Lena Jauregui
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Çeşitli 6.6 163
2016 Aile Çeşitli 6.8 195
2016 Romantik Çeşitli    
2015 Aile Çeşitli    
2015 Aile Çeşitli 6.6 135
2015 Aile Çeşitli 6.8 122
2015 Aile Çeşitli 6.0 118
2015 Aile Çeşitli 5.7 38
2014 Aile Çeşitli 7.5 19
2014 Aile Çeşitli 5.7 132
2014 Aile Çeşitli    
2013 Çeşitli    
2012 Korku Oyuncu
Çeşitli
3.9 1,865
2012 Çeşitli    
2012 Reality-TV Çeşitli 5.7 264
2011 Dram Çeşitli    
2011 Müzik Çeşitli 5.2 5,192
2011 Komedi Çeşitli 6.7 3,512
2008 Komedi Çeşitli 7.6 1,618
2007 Komedi Çeşitli 6.6 19,162
Film Altyazıları
Live by Night (12,811) Resident Evil: The Final Chapter (5,946) Why Him? (5,507) Rogue One (4,017) Patriots Day (3,183) Assassin's Creed (3,021) Hidden Figures (3,006) Paterson (2,206) Allied (2,195) Split (2,191)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,132) The 100 (3,731) Legion (3,198) Into the Badlands (2,879) The Originals (2,608) The Last Kingdom (2,279) Arrow (2,052) Vikings (1,873) The Expanse (1,781) Designated Survivor (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017