Giriş Kayıt
Lakshay Kumar

Lakshay Kumar


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Lakshay Kumar, yapımcı, yönetmen asistanı, oyuncu, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 2,786
2016 Dram Yapımcı 7.0 1,150

Vezir
2016 Suç Yönetmen Asistanı
Oyuncu
7.2 13,241
2014 Korku Yapımcı 6.2 604
2014 Komedi Yapımcı 5.4 205
Dizi Altyazıları
Westworld (6,551) The 100 (3,135) The Expanse (2,558) La casa de papel (1,850) The Crossing (1,620) Colony (1,458) 12 Monkeys (1,191) Into the Badlands (1,007) Genius (999) Vikings (978)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018