Giriş Kayıt
Gary Winter

Gary Winter


Kameraman

Gary Winter, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları
2016 Aksiyon Kameraman 5.8 56,305

Diriliş
2015 Macera Kameraman 8.0 559,645
2014 Bilim-Kurgu Kameraman 2.8 469

Aşkta Yanlış Yoktur
2013 Komedi Kameraman 6.2 8,211

Sanırım Ediyorum
2013 Komedi Kameraman 5.0 198

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Kameraman 8.3 42,672
2011 Dram Kameraman 7.6 141
2007 Dram Kameraman 8.4 6,382
Film Altyazıları
Black Panther (2,702) Cargo (2,359) Red Sparrow (2,162) Game Night (1,578) True Crimes (1,326) Deadpool (1,163) Avengers: Infinity War (889) Annihilation (838) L'insulte (833) Den of Thieves (825)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,233) Supernatural (6,285) La casa de papel (4,139) Gotham (3,088) Arrow (3,047) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,019) The 100 (2,986) 13 Reasons Why (2,840) The Flash (2,340) Lucifer (1,861)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018