Giriş Kayıt
Karishma Sharma

Karishma Sharma


Kostümcü, Oyuncu

Karishma Sharma, kostümcü, oyuncu. Bhaag Milkha Bhaag (2013), Vicky Donor (2012), Rangoon (2017), Bajatey Raho (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 2,105
2013 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,295
2013 Biyografi Kostüm Bölümü 8.3 42,684
2013 Komedi Kostüm Bölümü 5.3 612
2012 Komedi Kostüm Bölümü 7.8 27,899
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017