Giriş Kayıt
Sam Patton

Sam Patton


Yapım Yöneticisi, Yönetmen, Yapımcı

Sam Patton, yapım yöneticisi, yönetmen, yapımcı. (2014) The Town That Dreaded Sundown (2014), (2016) The Darkness (2016), (2016) Şeytanın Oğlu (2016), (2015) Jem and the Holograms (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 4.8 372
2017 Dram Yönetmen
Yapımcı
   
2017 Romantik Kameraman    

Şeytanın Oğlu
2016 Korku Çeşitli 5.2 6,997
2016 Korku Çeşitli 4.3 8,960

Lanet 2
2015 Korku Yapım Yöneticisi 5.3 32,342
2015 Macera Çeşitli 4.1 5,486

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Çeşitli 7.4 27,862
2014 Korku Çeşitli 5.6 10,610
2014 Gerilim Çeşitli 5.8 3,056
2013 Komedi Çeşitli 6.6 113,119

Arınma Gecesi
2013 Korku Çeşitli 5.7 156,780
2013 Gerilim Çeşitli 5.4 2,945

Acil Arama
2013 Suç Çeşitli 6.7 94,313
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017