Giriş Kayıt
Sam Patton

Sam Patton


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen

Sam Patton, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen. (2014) The Town That Dreaded Sundown (2014), (2016) The Darkness (2016), (2016) Şeytanın Oğlu (2016), (2015) Jem and the Holograms (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Çeşitli    
2017 Aksiyon Çeşitli 4.7 2,075
2017 Dram Yapımcı
Yönetmen
5.6 86
2017 Romantik Kameraman    

Şeytanın Oğlu
2016 Korku Çeşitli 5.2 8,555
2016 Aksiyon Çeşitli 5.6 261
2016 Korku Çeşitli 4.4 10,328
2015 Macera Çeşitli 4.1 5,907

Lanet 2
2015 Korku Yapım Yöneticisi 5.3 35,870

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Çeşitli 7.4 29,645
2014 Korku Çeşitli 5.6 11,184
2014 Gerilim Çeşitli 5.8 3,056
2013 Komedi Çeşitli 6.6 116,074

Arınma Gecesi
2013 Korku Çeşitli 5.7 163,407
2013 Gerilim Çeşitli 5.4 2,945

Acil Arama
2013 Suç Çeşitli 6.7 97,866
Dizi Altyazıları
La casa de papel (10,588) Vikings (3,529) Stargate Origins (2,903) Black Mirror (2,732) Star Trek: Discovery (2,008) Supernatural (1,553) McMafia (1,384) The X Files (1,289) Altered Carbon (1,287) American Crime Story (1,234)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018