Giriş Kayıt
Sam Patton

Sam Patton


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen

Sam Patton, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen. (2014) The Town That Dreaded Sundown (2014), (2016) The Darkness (2016), (2016) Şeytanın Oğlu (2016), (2015) Jem and the Holograms (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Çeşitli    
2017 Aksiyon Çeşitli 4.7 2,075
2017 Dram Yapımcı
Yönetmen
4.9 132
2017 Romantik Kameraman    

Şeytanın Oğlu
2016 Korku Çeşitli 5.2 8,882
2016 Aksiyon Çeşitli 5.2 430
2016 Korku Çeşitli 4.4 10,602
2015 Macera Çeşitli 4.1 6,059

Lanet 2
2015 Korku Yapım Yöneticisi 5.3 36,636

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Çeşitli 7.4 29,990
2014 Korku Çeşitli 5.6 11,184
2014 Gerilim Çeşitli 5.8 3,565
2013 Komedi Çeşitli 6.6 116,826

Arınma Gecesi
2013 Korku Çeşitli 5.7 165,543
2013 Gerilim Çeşitli 5.4 2,945

Acil Arama
2013 Suç Çeşitli 6.7 98,770
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,358) Den of Thieves (2,826) Maze Runner: The Death Cure (2,539) Hostiles (2,375) Winchester (2,323) 12 Strong (2,124) Submergence (1,736) Peter Rabbit (1,285) The Commuter (1,222) A martfüi rém (979)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,443) Supernatural (4,142) The Flash (3,437) The Terror (2,917) The Big Bang Theory (2,769) Legion (2,564) Gotham (2,350) The Expanse (2,059) Arrow (1,996) The Crossing (1,936)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018