Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Sam Patton

Sam Patton


Yapım Yöneticisi

Sam Patton, yapım yöneticisi. (2014) The Town That Dreaded Sundown (2014), (2016) The Darkness (2016), (2015) Jem and the Holograms (2015), (2016) Incarnate (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Çeşitli 5.2 3,225
2016 Korku Çeşitli 4.3 6,914

Lanet 2
2015 Korku Yapım Yöneticisi 5.3 29,079
2015 Macera Çeşitli 4.0 4,882

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Çeşitli 7.4 25,874
2014 Korku Çeşitli 5.6 10,143
2014 Gerilim Çeşitli 5.8 3,056
2013 Komedi Çeşitli 6.6 110,025

Arınma Gecesi
2013 Korku Çeşitli 5.7 150,046
2013 Gerilim Çeşitli 5.4 2,945

Acil Arama
2013 Suç Çeşitli 6.7 91,149
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017