Giriş Kayıt
Sam Patton

Sam Patton


Yapım Yöneticisi

Sam Patton, yapım yöneticisi. (2014) The Town That Dreaded Sundown (2014), (2016) The Darkness (2016), (2016) Incarnate (2016), (2015) Jem and the Holograms (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Çeşitli 5.2 4,086
2016 Korku Çeşitli 4.3 7,383

Lanet 2
2015 Korku Yapım Yöneticisi 5.3 29,862
2015 Macera Çeşitli 4.1 5,013

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Çeşitli 7.4 26,315
2014 Korku Çeşitli 5.6 10,143
2014 Gerilim Çeşitli 5.8 3,056
2013 Komedi Çeşitli 6.6 110,754

Arınma Gecesi
2013 Korku Çeşitli 5.7 151,575
2013 Gerilim Çeşitli 5.4 2,945

Acil Arama
2013 Suç Çeşitli 6.7 91,886
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,660) Assassin's Creed (5,756) Passengers (5,122) Doctor Strange (4,113) Allied (2,936) Split (2,517) Arrival (2,459) xXx: Return of Xander Cage (2,331) Forushande (2,177) Moana (1,901)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,309) Taboo (4,621) Arrow (4,586) Legion (4,439) Vikings (3,781) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,287) Blindspot (3,191) Black Sails (3,159) Suits (3,036) Legends of Tomorrow (2,366)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017