Giriş Kayıt
Sam Patton

Sam Patton


Yönetmen, Kameraman, Yapım Yöneticisi

Sam Patton, yönetmen, kameraman, yapım yöneticisi. (2014) The Town That Dreaded Sundown (2014), (2016) The Darkness (2016), (2016) Şeytanın Oğlu (2016), (2015) Jem and the Holograms (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Çeşitli    
2017 Aksiyon Çeşitli 4.7 2,075
2017 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.5 11
2017 Romantik Kameraman    

Şeytanın Oğlu
2016 Korku Çeşitli 5.2 8,105
2016 Aksiyon Çeşitli 5.7 244
2016 Korku Çeşitli 4.4 9,874
2015 Macera Çeşitli 4.1 5,709

Lanet 2
2015 Korku Yapım Yöneticisi 5.3 34,575

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Çeşitli 7.4 28,998
2014 Korku Çeşitli 5.6 11,184
2014 Gerilim Çeşitli 5.8 3,056
2013 Komedi Çeşitli 6.6 114,801

Arınma Gecesi
2013 Korku Çeşitli 5.7 160,767
2013 Gerilim Çeşitli 5.4 2,945

Acil Arama
2013 Suç Çeşitli 6.7 96,595
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017