Giriş Kayıt
Sam Patton

Sam Patton


Yapım Yöneticisi

Sam Patton, yapım yöneticisi. (2014) The Town That Dreaded Sundown (2014), (2016) The Darkness (2016), (2016) Şeytanın Oğlu (2016), (2015) Jem and the Holograms (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeytanın Oğlu
2016 Korku Çeşitli 5.2 5,885
2016 Korku Çeşitli 4.3 8,196

Lanet 2
2015 Korku Yapım Yöneticisi 5.3 30,939
2015 Macera Çeşitli 4.1 5,218

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Çeşitli 7.4 26,969
2014 Korku Çeşitli 5.6 10,610
2014 Gerilim Çeşitli 5.8 3,056
2013 Komedi Çeşitli 6.6 111,811

Arınma Gecesi
2013 Korku Çeşitli 5.7 153,760
2013 Gerilim Çeşitli 5.4 2,945

Acil Arama
2013 Suç Çeşitli 6.7 92,823
Film Altyazıları
Gold (2,484) Get Out (1,642) Personal Shopper (1,523) Logan (1,405) Silence (1,262) The Age of Shadows (958) Split (910) La La Land (876) Rings (837) The Fate of the Furious (771)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,870) The Flash (4,206) Into the Badlands (3,131) Gotham (2,162) The Blacklist (1,724) Fargo (1,675) The Last Kingdom (1,399) Game of Thrones (1,371) Vikings (1,371) Billions (1,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017