Giriş Kayıt
Jonas Holdenrieder

Jonas Holdenrieder (19)


Oyuncu

Jonas Holdenrieder, 01 Ocak 1999 doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1999
Boyu: 1.36 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 15 Macera Oyuncu 5.3 103

Sevimli Hayalet
2013 14 Aile Oyuncu 5.8 233
2013 14 Komedi Oyuncu 7.0 22,652

Vampir Kız Kardeşler
2012 13 Macera Oyuncu 5.6 426
2012 13 Komedi Oyuncu 5.8 148
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018