Giriş Kayıt
Joe Coffey

Joe Coffey (35)


Oyuncu, Dublör

Joe Coffey, 08 Kasım 1982 Boston, Massachusetts doğumlu oyuncu, dublör. Sanctuary; Quite a Conundrum (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Kasım 1982
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts
Burcu: Akrep
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 35 Suç Oyuncu    
2016 34 Gerilim Oyuncu
Dublör
5.5 23
2016 34 Komedi Oyuncu    
2015 Belgesel Çeşitli 8.7 6,998
2015 33 Suç Oyuncu 7.0 9
2014 32 Komedi Oyuncu 8.0 91
2012 30 Komedi Oyuncu
Dublör
5.3 137
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,433) Shameless (6,112) Mr. Robot (4,922) Game of Thrones (3,205) Peaky Blinders (2,139) Manhunt: Unabomber (2,073) Lucifer (1,683) Designated Survivor (1,547) Supernatural (1,385) The Big Bang Theory (1,099)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017