Giriş Kayıt
Patrick Lafrance

Patrick Lafrance


Animasyon

Patrick Lafrance, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barbie & Kız Kardeşleri: Büyük Kuçu Macerası
2015 Animasyon Animasyon 6.3 153

Barbie ve Kız Kardeşleri At Binicilik Okulu
2013 Animasyon Animasyon 6.4 460

Barbie'nin Rüya Evi
2012 Animasyon Animasyon 7.4 806
2011 Animasyon Animasyon 7.0 342
1984 Animasyon Animasyon 6.7 2,602
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018