Giriş Kayıt
Courtney Bandeko

Courtney Bandeko


Oyuncu, Kostümcü, Sanat Bölümü

Courtney Bandeko, oyuncu, kostümcü, sanat bölümü. Adolescence (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 5.8 604
2015 Korku Oyuncu 5.9 10,169
2014 Korku Oyuncu 7.7 22
2014 Aksiyon Çeşitli 5.3 2,718
2013 Komedi Kostüm Bölümü 5.0 852

Katliam Gecesi
2011 Korku Sanat Bölümü 6.5 66,964
Film Altyazıları
Gold (7,101) Rings (3,764) Logan (3,003) Get Out (2,320) La La Land (2,051) Split (1,842) The Age of Shadows (1,812) Zashchitniki (1,660) The Great Wall (1,490) Office Christmas Party (1,402)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,773) The Blacklist (4,115) The Expanse (3,272) Better Call Saul (2,109) The Last Kingdom (2,043) Game of Thrones (1,631) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,615) Doctor Who (1,609) Supernatural (1,592) Vikings (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017