Giriş Kayıt
Courtney Bandeko

Courtney Bandeko


Oyuncu, Sanat Bölümü, Kostümcü

Courtney Bandeko, oyuncu, sanat bölümü, kostümcü. Adolescence (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 5.8 604
2015 Korku Oyuncu 5.9 10,401
2014 Korku Oyuncu 7.7 22
2014 Aksiyon Çeşitli 5.3 2,770
2013 Komedi Kostüm Bölümü 5.0 852

Katliam Gecesi
2011 Korku Sanat Bölümü 6.5 67,452
Dizi Altyazıları
The Flash (9,888) Better Call Saul (5,628) Fargo (4,672) Lucifer (3,823) The 100 (3,428) Gotham (3,423) Arrow (3,259) 12 Monkeys (2,638) American Gods (2,461) Supernatural (2,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017