Giriş Kayıt
Courtney Bandeko

Courtney Bandeko


Oyuncu, Sanat Bölümü, Kostümcü

Courtney Bandeko, oyuncu, sanat bölümü, kostümcü. Adolescence (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 5.8 604
2015 Korku Oyuncu 5.9 9,547
2014 Korku Oyuncu 7.7 22
2014 Aksiyon Çeşitli 5.3 2,627
2013 Komedi Kostüm Bölümü 5.0 852

Katliam Gecesi
2011 Korku Sanat Bölümü 6.5 65,785
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,234) Allied (11,391) Moana (7,075) Lion (5,431) Arrival (3,734) Hacksaw Ridge (3,172) Nocturnal Animals (2,928) Shut In (2,221) Underworld: Blood Wars (2,185) Fences (1,842)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,782) The Expanse (7,393) Taboo (7,159) Legion (6,026) Arrow (5,783) The Big Bang Theory (5,561) Vikings (4,397) The Blacklist (3,158) Sherlock (2,754) Suits (2,579)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017