Giriş Kayıt
Courtney Bandeko

Courtney Bandeko


Oyuncu, Sanat Bölümü, Kostümcü

Courtney Bandeko, oyuncu, sanat bölümü, kostümcü. Adolescence (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 5.8 798
2015 Korku Oyuncu 5.9 12,361
2015 Dram Oyuncu 6.8 10
2014 Aksiyon Oyuncu 4.6 36
2014 Aksiyon Çeşitli 5.4 2,919
2014 Korku Oyuncu 7.7 22
2013 Komedi Kostüm Bölümü 5.0 852

Katliam Gecesi
2011 Korku Sanat Bölümü 6.5 74,189
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018