Giriş Kayıt
Courtney Bandeko

Courtney Bandeko


Oyuncu, Sanat Bölümü, Kostümcü

Courtney Bandeko, oyuncu, sanat bölümü, kostümcü. Adolescence (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 5.8 604
2015 Korku Oyuncu 5.9 9,923
2014 Korku Oyuncu 7.7 22
2014 Aksiyon Çeşitli 5.3 2,688
2013 Komedi Kostüm Bölümü 5.0 852

Katliam Gecesi
2011 Korku Sanat Bölümü 6.5 66,397
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017