Giriş Kayıt
Latesh Sharma

Latesh Sharma


Oyuncu

Latesh Sharma, oyuncu. (2014) Main Tera Hero (2014), (2011) Double Dhamaal (2011), (2010) Teen Patti (2010), (2012) Rush (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 5.3 5,063
2012 Gerilim Oyuncu 3.6 667
2012 Romantik Oyuncu 4.9 14
2011 Komedi Oyuncu 3.8 2,325
2010 Dram Oyuncu 4.2 1,073
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,800) Den of Thieves (2,502) Hostiles (2,483) 12 Strong (2,409) Maze Runner: The Death Cure (2,093) Winchester (1,523) Submergence (1,371) Peter Rabbit (1,368) The Commuter (1,030) Wildling (890)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,653) The Flash (3,304) Supernatural (3,231) The Terror (2,957) Legion (2,831) The Crossing (1,822) The Expanse (1,749) The Big Bang Theory (1,381) Arrow (1,188) Vikings (1,160)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018