Giriş Kayıt
Latesh Sharma

Latesh Sharma


Oyuncu

Latesh Sharma, oyuncu. (2014) Main Tera Hero (2014), (2011) Double Dhamaal (2011), (2010) Teen Patti (2010), (2012) Rush (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 5.3 5,063
2012 Gerilim Oyuncu 3.6 667
2012 Romantik Oyuncu 4.9 14
2011 Komedi Oyuncu 3.8 2,325
2010 Dram Oyuncu 4.2 1,073
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,765) Live by Night (6,225) Hidden Figures (5,474) Rogue One (4,918) Split (4,608) Paterson (3,828) Assassin's Creed (3,804) Patriots Day (3,600) Allied (3,346) Passengers (1,532)
Dizi Altyazıları
Legion (9,109) Arrow (5,382) The Flash (3,294) The 100 (3,288) The Expanse (3,017) Colony (2,396) Designated Survivor (2,152) Vikings (1,863) The Last Kingdom (1,799) The Originals (1,774)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017