Giriş Kayıt
Latesh Sharma

Latesh Sharma


Oyuncu

Latesh Sharma, oyuncu. (2014) Main Tera Hero (2014), (2011) Double Dhamaal (2011), (2010) Teen Patti (2010), (2012) Rush (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 5.3 5,063
2012 Gerilim Oyuncu 3.6 667
2012 Romantik Oyuncu 4.9 14
2011 Komedi Oyuncu 3.8 2,325
2010 Dram Oyuncu 4.2 1,073
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,648) Allied (12,937) Moana (8,279) Lion (6,178) Assassin's Creed (4,640) Arrival (4,420) Hacksaw Ridge (3,655) Nocturnal Animals (3,373) Shut In (2,460) Underworld: Blood Wars (2,419)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,533) Taboo (10,216) The Expanse (8,012) Legion (6,410) Arrow (6,181) The Big Bang Theory (6,120) Vikings (5,223) The Blacklist (3,572) Suits (3,497) Sherlock (3,358)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017