Giriş Kayıt
Latesh Sharma

Latesh Sharma


Oyuncu

Latesh Sharma, oyuncu. (2014) Main Tera Hero (2014), (2011) Double Dhamaal (2011), (2010) Teen Patti (2010), (2012) Rush (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 5.3 5,063
2012 Gerilim Oyuncu 3.6 667
2012 Romantik Oyuncu 4.9 14
2011 Komedi Oyuncu 3.8 2,325
2010 Dram Oyuncu 4.2 1,073
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017