Giriş Kayıt
Gerson Valenzuela

Gerson Valenzuela


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Gerson Valenzuela, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 6
2015 Biyografi Çeşitli 6.9 28,446
2014 Dram Yapımcı 7.0 67
2013 Dram Çeşitli 5.0 8,240
2013 Komedi Çeşitli 6.1 171

Gelecek
2013 Dram Çeşitli 5.8 781
2011 Dram Çeşitli 6.4 719

Yaşlı Kediler
2010 Dram Yapımcı 6.9 386
Dizi Altyazıları
Vikings (14,543) Supernatural (6,295) Mr. Robot (5,766) The Big Bang Theory (4,988) Gotham (3,950) Game of Thrones (3,911) Shameless (3,017) Arrow (2,933) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,742) The Flash (2,720)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017