Giriş Kayıt
Gerson Valenzuela

Gerson Valenzuela


Yapımcı

Gerson Valenzuela, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Çeşitli 6.9 25,438
2014 Dram Yapımcı 7.0 67
2013 Komedi Çeşitli 6.1 171

Gelecek
2013 Dram Çeşitli 5.8 781
2013 Gerilim Çeşitli 5.0 7,897
2011 Dram Çeşitli 6.4 719

Yaşlı Kediler
2010 Dram Yapımcı 6.9 386
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017