Giriş Kayıt
Gerson Valenzuela

Gerson Valenzuela


Yapımcı

Gerson Valenzuela, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Çeşitli 6.9 26,459
2014 Dram Yapımcı 7.0 67
2013 Komedi Çeşitli 6.1 171

Gelecek
2013 Dram Çeşitli 5.8 781
2013 Gerilim Çeşitli 5.0 8,012
2011 Dram Çeşitli 6.4 719

Yaşlı Kediler
2010 Dram Yapımcı 6.9 386
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,161) Silence (1,863) Gold (1,815) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (978) Get Out (953) Split (883) La La Land (856) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,810) The Flash (6,191) Gotham (2,840) Into the Badlands (2,608) Fargo (1,460) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,340) Vikings (1,266) Billions (1,225) The Blacklist (1,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017