Giriş Kayıt
Matthew Snetzko

Matthew Snetzko


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Matthew Snetzko, yapım yöneticisi, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Matt Snetzko
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 24
2013 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 94
2013 Dram Çeşitli 5.9 610
2012 Kısa Metraj Yapımcı    
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 7.9 12
2011 Dram Çeşitli 6.9 43,172
2011 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,169) Stronger (4,847) Dunkirk (3,593) Flatliners (2,987) The Foreigner (2,519) Loving Vincent (2,105) American Made (1,988) It (1,797) Kingsman: The Golden Circle (1,757) Mother! (1,597)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,042) Mr. Robot (7,488) Shameless (5,963) Game of Thrones (3,740) Manhunt: Unabomber (3,076) Peaky Blinders (3,047) Designated Survivor (1,673) The Big Bang Theory (1,590) Lucifer (1,508) Supernatural (1,372)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017