Giriş Kayıt
Cristobal Tapia de Veer

Cristobal Tapia de Veer


Müzisyen, Sesler

Cristobal Tapia de Veer, müzisyen, sesler. Utopia (2013), Tüm Sırların Sahibi Kız (2016), Humans (2015), Kutsal Dedektiflik Bürosu (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Müzik 7.3 5,695

Kutsal Dedektiflik Bürosu
2016 Komedi Müzik 8.4 26,368

Tüm Sırların Sahibi Kız
2016 Dram Müzik 6.7 37,470
2016 Dram Müzik 7.3 108
2015 Dram Müzik 8.0 28,422
2014 Dram Müzik 6.5 1,079
2013 Dram Müzik 8.5 32,121
2011 Dram Sesler
Müzik
7.7 1,994
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018