Giriş Kayıt
Al Moore

Al Moore


Görsel Efekt, Animasyon, Editör

Al Moore, görsel efekt, animasyon, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görsel Efekt    
2016 Biyografi Görsel Efekt 7.6 17
2016 Suç Görsel Efekt 7.4 71
2016 Suç Animasyon 6.4 1,349
2016 Dram Görsel Efekt 5.0 12
2015 Belgesel Animasyon 7.8 1,101
2012 Belgesel Animasyon
Çeşitli
6.4 329
2012 Dram Görsel Efekt    

Kızıl Uçurum
2008 Aksiyon Editorial Department 7.4 37,774
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017