Giriş Kayıt
Al Moore

Al Moore


Görsel Efekt, Animasyon, Editör

Al Moore, görsel efekt, animasyon, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görsel Efekt 7.4 265
2016 Biyografi Görsel Efekt 7.6 17
2016 Suç Görsel Efekt 7.4 71
2016 Suç Animasyon 6.3 1,543
2016 Dram Görsel Efekt 5.0 12
2015 Belgesel Animasyon 7.8 1,101
2012 Belgesel Animasyon
Çeşitli
6.4 329
2012 Dram Görsel Efekt    

Kızıl Uçurum
2008 Aksiyon Editorial Department 7.4 38,224
Film Altyazıları
Gold (6,086) Get Out (3,182) Logan (2,691) Rings (2,395) The Age of Shadows (2,021) La La Land (1,851) Split (1,712) Sand Castle (1,537) Zashchitniki (1,532) The Great Wall (1,333)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,817) Fargo (3,827) The Last Kingdom (2,497) Into the Badlands (2,472) The Expanse (2,178) Doctor Who (2,062) Vikings (1,817) Game of Thrones (1,777) Better Call Saul (1,768) Supernatural (1,552)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017