Giriş Kayıt
Angelo Olivier

Angelo Olivier


Oyuncu

Angelo Olivier, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Savaş Oyuncu    
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.4 168
2016 Gerilim Oyuncu 7.5 884
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 139,144
2015 Dram Oyuncu 4.5 483
2015 Komedi Oyuncu 4.6 483
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,015) Passengers (8,457) Doctor Strange (4,761) Arrival (3,569) Assassin's Creed (2,951) Allied (2,772) Fences (2,694) Hacksaw Ridge (2,247) Moana (1,836) Nocturnal Animals (1,428)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,507) Legion (8,506) The 100 (8,082) Taboo (6,781) The Big Bang Theory (5,790) Arrow (4,746) Black Sails (3,854) Vikings (3,383) The Expanse (3,365) The Flash (3,315)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017