Giriş Kayıt
Angelo Olivier

Angelo Olivier


Oyuncu

Angelo Olivier, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.9 15,099
2017 Dram Oyuncu 7.7 876

Ateş Altında Kurtarma
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 570
2016 Dram Oyuncu 5.9 3,363
2016 Gerilim Oyuncu 7.2 3,778
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 175,208
2015 Dram Oyuncu 4.5 483
2015 Komedi Oyuncu 4.6 483
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018