Giriş Kayıt
Angelo Olivier

Angelo Olivier


Oyuncu

Angelo Olivier, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Savaş Oyuncu    
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.4 168
2016 Gerilim Oyuncu 7.4 1,426
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 143,149
2015 Dram Oyuncu 4.5 483
2015 Komedi Oyuncu 4.6 483
Dizi Altyazıları
The Flash (6,808) Into the Badlands (3,351) Black Sails (2,336) Legion (2,042) Vikings (1,713) Iron Fist (1,570) 24: Legacy (1,567) Legends of Tomorrow (1,559) Arrow (1,500) Game of Thrones (1,388)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017