Giriş Kayıt
Angelo Olivier

Angelo Olivier


Oyuncu

Angelo Olivier, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ateş Altında Kurtarma
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 570
2016 Dram Oyuncu 5.9 2,709
2016 Gerilim Oyuncu 7.2 3,778
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 167,042
2015 Dram Oyuncu 4.5 483
2015 Komedi Oyuncu 4.6 483
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,306) Dunkirk (4,371) Stronger (3,702) It (2,467) American Made (1,767) Mother! (1,733) Loving Vincent (1,702) Kingsman: The Golden Circle (1,602) Flatliners (800) The Foreigner (768)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,399) Shameless (6,614) Mr. Robot (6,391) Game of Thrones (3,731) Peaky Blinders (2,586) Manhunt: Unabomber (2,522) Lucifer (1,943) Designated Survivor (1,819) Supernatural (1,536) The Big Bang Theory (1,472)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017