Giriş Kayıt
Russ Panzarella

Russ Panzarella


Oyuncu

Russ Panzarella, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.3 2,508

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 506,822

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.2 17,861
2013 Dram Oyuncu 7.1 3,886
2012 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.9 26,381
2011 Suç Oyuncu 8.1 15,974

Salgın
2011 Dram Oyuncu 6.6 190,748

Zor Baba 3
2010 Komedi Oyuncu 5.5 92,275

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Oyuncu 7.0 245,782
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017