Giriş Kayıt
Russ Panzarella

Russ Panzarella


Oyuncu

Russ Panzarella, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.3 7,613

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 535,867

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 19,643
2013 Dram Oyuncu 7.1 3,886
2012 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.9 28,036
2011 Suç Oyuncu 8.1 16,120

Salgın
2011 Dram Oyuncu 6.6 194,650

Zor Baba 3
2010 Komedi Oyuncu 5.5 94,908

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Oyuncu 7.0 251,492
Film Altyazıları
Rampage (13,483) Ready Player One (9,819) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,038) The Cured (1,976) Set It Up (1,016) Blockers (989) Den 12. mann (938) Journey's End (820) Black Panther (694)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,957) 12 Monkeys (3,202) La casa de papel (2,714) Into the Badlands (2,633) Legion (1,705) Fear the Walking Dead (1,458) The Expanse (1,360) Vikings (1,053) The Crossing (1,051) The 100 (1,006)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018