Giriş Kayıt
Russ Panzarella

Russ Panzarella


Oyuncu

Russ Panzarella, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.3 5,729

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 521,790

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 18,733
2013 Dram Oyuncu 7.1 3,886
2012 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.9 27,044
2011 Suç Oyuncu 8.1 16,049

Salgın
2011 Dram Oyuncu 6.6 192,548

Zor Baba 3
2010 Komedi Oyuncu 5.5 93,562

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Oyuncu 7.0 248,163
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018