Giriş Kayıt
Kanon Tani

Kanon Tani


Oyuncu

Kanon Tani, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Oyuncu 6.9 145
2017 Animasyon Oyuncu 6.9 519

Senin Adın
2016 Animasyon Oyuncu 8.4 93,699
2013 Komedi Oyuncu 7.2 16
2011 Komedi Oyuncu 7.6 26
2010 Dram Oyuncu 8.1 42
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018