Giriş Kayıt
Trin Miller

Trin Miller


Oyuncu

Trin Miller, oyuncu. Kaptan Fantastik (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Oyuncu 9.2 15

Kaptan Fantastik
2016 Komedi Oyuncu 7.9 116,932
2016 Suç Oyuncu 3.6 196
2014 Macera Oyuncu 8.0 12
2014 Korku 3.1 915
2013 Macera Oyuncu 6.9 509
2013 Korku Oyuncu 2.9 867
2011 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Baywatch (14,378) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,472) Security (2,875) Dunkirk (2,231) Dangal (2,229) Lady Macbeth (2,086) 6 Days (1,750) Wakefield (1,715) King Arthur: Legend of the Sword (1,403) Alien: Covenant (1,114)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,380) The Defenders (8,329) Rick and Morty (2,879) Suits (1,846) The Sinner (1,606) Mr. Mercedes (1,592) The Strain (1,490) Breaking Bad (1,085) Fargo (1,081) The Mist (1,069)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017