Giriş Kayıt
Trin Miller

Trin Miller


Oyuncu

Trin Miller, oyuncu. Kaptan Fantastik (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu    
2017 Kısa Metraj Oyuncu 9.2 17

Kaptan Fantastik
2016 Komedi Oyuncu 7.9 126,411
2016 Suç Oyuncu 3.6 196
2014 Macera Oyuncu 8.0 12
2014 Korku 3.1 915
2013 Macera Oyuncu 6.9 509
2013 Korku Oyuncu 2.9 867
2011 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,784) Dunkirk (3,938) Stronger (2,740) It (2,182) Mother! (1,474) American Made (1,424) Kingsman: The Golden Circle (1,336) Loving Vincent (1,332) Flatliners (642) The Foreigner (636)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,293) Shameless (6,099) Mr. Robot (4,826) Game of Thrones (3,173) Peaky Blinders (2,108) Manhunt: Unabomber (2,026) Lucifer (1,667) Designated Survivor (1,513) Supernatural (1,381) The Big Bang Theory (1,089)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017