Giriş Kayıt
Derek Kolstad

Derek Kolstad


Senarist

Derek Kolstad, senarist. John Wick (2014), John Wick: Chapter 2 (2017), One in the Chamber (2012), Teslimat (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Senarist    
2017 Aksiyon Senarist 7.5 224,803
2014 Aksiyon Senarist 7.3 381,617

Teslimat
2013 Aksiyon Senarist 5.1 3,126
2012 Aksiyon Senarist 5.2 3,805
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,087) Den of Thieves (2,753) Maze Runner: The Death Cure (2,480) Hostiles (1,899) Winchester (1,708) A martfüi rém (1,546) Bleeding Steel (1,512) 12 Strong (1,343) The Commuter (1,243) Submergence (630)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,597) La casa de papel (7,191) The Big Bang Theory (3,398) Gotham (2,939) Supernatural (2,880) The Terror (2,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,601) Arrow (2,032) The Flash (1,352) Vikings (1,323)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018