Giriş Kayıt
Derek Kolstad

Derek Kolstad


Senarist

Derek Kolstad, senarist. John Wick (2014), John Wick: Chapter 2 (2017), One in the Chamber (2012), Teslimat (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Senarist    
2017 Aksiyon Senarist 7.5 232,317
2014 Aksiyon Senarist 7.3 388,642

Teslimat
2013 Aksiyon Senarist 5.1 3,126
2012 Aksiyon Senarist 5.2 3,805
Dizi Altyazıları
Westworld (7,048) The 100 (3,284) The Expanse (2,728) La casa de papel (2,035) The Crossing (1,691) Colony (1,555) 12 Monkeys (1,277) Genius (1,118) Into the Badlands (1,053) Vikings (1,046)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018