Giriş Kayıt
C.J. Vana

C.J. Vana


Oyuncu

C.J. Vana, oyuncu. Whiplash (2014) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 22
2015 Komedi Oyuncu 5.9 1,026
2014 Dram Oyuncu 8.5 464,163
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 1,640
Dizi Altyazıları
The Flash (5,049) Black Sails (4,437) Into the Badlands (3,960) Iron Fist (2,753) Vikings (1,851) Legion (1,586) Game of Thrones (1,378) Billions (1,351) Arrow (1,308) The 100 (1,247)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017