Giriş Kayıt
C.J. Vana

C.J. Vana


Oyuncu

C.J. Vana, oyuncu. Whiplash (2014) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 22
2015 Komedi Oyuncu 5.9 1,026
2014 Dram Oyuncu 8.5 495,377
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 1,640
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017