Giriş Kayıt
Brandon Guercio

Brandon Guercio


Senarist, Yapımcı

Brandon Guercio, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Senarist
Yapımcı
6.9 427
2015 Suç Senarist 5.4 9,035
2015 Dram Yapımcı 8.1 8,019
2011 Macera Çeşitli 6.8 74,569
2010 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.7 44,994
2009 Aksiyon Çeşitli 7.6 3,436
Dizi Altyazıları
Westworld (17,361) La casa de papel (8,185) The Terror (2,853) The Big Bang Theory (2,628) The Flash (2,527) Supernatural (2,306) Fear the Walking Dead (2,081) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,039) Legion (2,032) Gotham (1,932)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018