Giriş Kayıt
Carly Marconi

Carly Marconi


Casting, Yapımcı

Carly Marconi, casting, yapımcı. Agent Carter (2015), Entourage (2015), The Goldbergs (2013), Superstore (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Casting    
2016 Suç Casting 6.1 3,413
2015 Komedi Casting 7.7 9,183
2015 Aksiyon Casting 6.6 69,837
2015 Komedi Casting 6.6 65,785
2015 Komedi Casting 5.8 1,094
2015 Kısa Metraj Yapımcı    
2015 Aksiyon Casting 8.0 56,909
2015 Suç Casting 5.4 8,605
2015 Macera Casting 5.0 455
2015 Dram Casting 7.9 6,593
2015 Suç Casting 6.5 5,436
2015 Aksiyon Casting 7.1 6,411
2015 Komedi Casting 7.2 5,808

Evrim
2014 Dram Çeşitli 6.3 187,512
2014 Komedi Casting 7.8 19,612

Yunus Masalı 2
2014 Dram Çeşitli 6.4 6,482
2014 Aksiyon Casting 7.2 35,885
2014 Komedi Casting 7.1 12,218
2014 Dram Çeşitli 5.7 16,231
2014 Komedi Casting 8.4 18,657
2014 Suç Casting 7.3 5,808
2014 Komedi Casting 7.2 10,586
2013 Dram Casting 8.0 29,888
2013 Komedi Casting 8.2 18,968
2013 Belgesel Çeşitli 7.5 555
2013 Suç Casting 8.3 53,864
2013 Dram Casting 8.0 18,904
2013 Komedi Casting 7.7 3,626
2013 Komedi Çeşitli 6.5 1,535
2013 Komedi Yapımcı 7.3 298

Tutsak
2013 Suç Çeşitli 8.1 442,703

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Casting 6.8 1,066

Deney Fareleri
2012 Aksiyon Casting 6.6 3,512
2012 Komedi Casting 7.4 21,326

Utanmaz
2011 Komedi Casting 8.7 130,332
2011 Komedi Casting 6.0 6,944

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Casting 8.2 215,759
2011 Dram Casting 7.8 20,316
2011 Komedi Casting 8.2 39,649
2011 Komedi Casting 5.9 9,204
2010 Aksiyon Casting 8.6 69,333
2008 Suç Casting 8.1 139,910
2007 Komedi Casting 8.3 574,186
2005 Suç Casting 8.1 120,022
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017