Giriş Kayıt
Carly Marconi

Carly Marconi


Casting, Yapımcı

Carly Marconi, casting, yapımcı. Agent Carter (2015), Entourage (2015), The Goldbergs (2013), Superstore (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Casting    
2016 Suç Casting 6.1 3,564
2015 Komedi Casting 7.7 9,706
2015 Aksiyon Casting 6.6 72,281
2015 Komedi Casting 6.6 66,473
2015 Komedi Casting 5.8 1,122
2015 Kısa Metraj Yapımcı    
2015 Aksiyon Casting 8.0 58,060
2015 Suç Casting 5.4 8,745
2015 Macera Casting 5.0 455
2015 Dram Casting 7.9 6,837
2015 Suç Casting 6.6 5,612
2015 Aksiyon Casting 7.1 6,418
2015 Komedi Casting 7.2 5,890

Evrim
2014 Dram Çeşitli 6.3 189,730
2014 Komedi Casting 7.8 20,265

Yunus Masalı 2
2014 Dram Çeşitli 6.4 6,482
2014 Aksiyon Casting 7.2 36,882
2014 Komedi Casting 7.1 12,668
2014 Dram Çeşitli 5.7 16,231
2014 Komedi Casting 8.4 19,403
2014 Suç Casting 7.3 5,872
2014 Komedi Casting 7.2 10,731
2013 Dram Casting 8.0 30,208
2013 Komedi Casting 8.2 19,680
2013 Belgesel Çeşitli 7.5 555
2013 Suç Casting 8.3 56,505
2013 Dram Casting 8.0 19,292
2013 Komedi Casting 7.7 3,696
2013 Komedi Çeşitli 6.5 1,535
2013 Komedi Yapımcı 7.3 298

Tutsak
2013 Suç Çeşitli 8.1 452,273

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Casting 6.8 1,073

Deney Fareleri
2012 Aksiyon Casting 6.6 3,575
2012 Komedi Casting 7.4 21,507
2011 Komedi Casting 6.0 7,023

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Casting 8.2 220,172
2011 Dram Casting 7.8 20,531

Utanmaz
2011 Komedi Casting 8.7 134,490
2011 Komedi Casting 8.2 39,954
2011 Komedi Casting 5.9 9,337
2010 Aksiyon Casting 8.6 70,031
2008 Suç Casting 8.1 141,162
2007 Komedi Casting 8.3 580,575
2005 Suç Casting 8.1 121,565
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017