Giriş Kayıt
Carly Marconi

Carly Marconi


Casting, Yapımcı

Carly Marconi, casting, yapımcı. Agent Carter (2015), Entourage (2015), The Goldbergs (2013), Superstore (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Casting    
2016 Suç Casting 6.0 2,814
2015 Komedi Casting 6.6 63,800
2015 Komedi Casting 5.7 997
2015 Kısa Metraj Yapımcı    
2015 Aksiyon Casting 8.0 54,636
2015 Suç Casting 5.4 8,332
2015 Aksiyon Casting 6.6 62,139
2015 Macera Casting 5.0 455
2015 Dram Casting 7.8 5,924
2015 Suç Casting 6.4 4,721
2015 Aksiyon Casting 7.1 6,268
2015 Komedi Casting 7.6 7,726
2015 Komedi Casting 7.2 5,585

Evrim
2014 Dram Çeşitli 6.3 182,598

Yunus Masalı 2
2014 Dram Çeşitli 6.4 6,328
2014 Aksiyon Casting 7.2 33,819
2014 Dram Çeşitli 5.6 15,835
2014 Komedi Casting 8.4 17,341
2014 Suç Casting 7.3 5,637
2014 Komedi Casting 7.2 10,240
2014 Komedi Casting 7.1 11,345
2014 Komedi Casting 7.8 17,699
2013 Dram Casting 8.0 29,199
2013 Komedi Casting 8.2 17,694
2013 Suç Casting 8.3 50,867
2013 Belgesel Çeşitli 7.5 555
2013 Dram Casting 8.0 18,012
2013 Komedi Casting 7.7 3,471
2013 Komedi Çeşitli 6.5 1,535
2013 Komedi Yapımcı 7.3 298

Tutsak
2013 Suç Çeşitli 8.1 423,249

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Casting 6.7 889

Deney Fareleri
2012 Aksiyon Casting 6.6 3,373
2012 Komedi Casting 7.4 20,943

Utanmaz
2011 Komedi Casting 8.7 120,250
2011 Komedi Casting 6.0 6,693

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Casting 8.2 209,675
2011 Komedi Casting 8.2 38,875
2011 Dram Casting 7.8 19,652
2011 Komedi Casting 5.9 8,820
2010 Aksiyon Casting 8.6 67,510
2008 Suç Casting 8.1 137,045
2007 Komedi Casting 8.3 559,636
2005 Suç Casting 8.2 116,527
Film Altyazıları
Live by Night (12,583) Resident Evil: The Final Chapter (5,875) Why Him? (5,284) Rogue One (3,951) Patriots Day (3,096) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,963) Paterson (2,174) Allied (2,166) Split (2,152)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,051) The 100 (3,697) Legion (3,157) Into the Badlands (2,842) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,263) Arrow (2,024) Vikings (1,841) The Expanse (1,771) Designated Survivor (1,753)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017