Giriş Kayıt
Carly Marconi

Carly Marconi


Casting, Yapımcı

Carly Marconi, casting, yapımcı. Agent Carter (2015), Entourage (2015), The Goldbergs (2013), Superstore (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Casting    
2016 Suç Casting 5.9 2,640
2015 Komedi Casting 6.6 63,247
2015 Komedi Casting 5.8 969
2015 Kısa Metraj Yapımcı    
2015 Aksiyon Casting 8.0 53,759
2015 Suç Casting 5.4 8,263
2015 Aksiyon Casting 6.6 59,594
2015 Macera Casting 5.0 455
2015 Dram Casting 7.8 5,723
2015 Suç Casting 6.4 4,600
2015 Aksiyon Casting 7.1 6,199
2015 Komedi Casting 7.6 7,305
2015 Komedi Casting 7.2 5,516

Evrim
2014 Dram Çeşitli 6.3 181,160

Yunus Masalı 2
2014 Dram Çeşitli 6.4 6,328
2014 Aksiyon Casting 7.2 33,247
2014 Dram Çeşitli 5.6 15,835
2014 Komedi Casting 8.4 16,982
2014 Suç Casting 7.3 5,589
2014 Komedi Casting 7.2 10,079
2014 Komedi Casting 7.1 11,088
2014 Komedi Casting 7.8 17,200
2013 Dram Casting 8.0 29,013
2013 Komedi Casting 8.1 17,280
2013 Suç Casting 8.3 50,291
2013 Belgesel Çeşitli 7.5 555
2013 Dram Casting 8.0 17,799
2013 Komedi Casting 7.7 3,426
2013 Komedi Çeşitli 6.5 1,535
2013 Komedi Yapımcı 7.3 298

Tutsak
2013 Suç Çeşitli 8.1 416,909

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Casting 6.7 889

Deney Fareleri
2012 Aksiyon Casting 6.6 3,337
2012 Komedi Casting 7.4 20,837

Utanmaz
2011 Komedi Casting 8.7 117,042
2011 Komedi Casting 6.0 6,644

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Casting 8.2 208,051
2011 Komedi Casting 8.2 38,514
2011 Dram Casting 7.8 19,492
2011 Komedi Casting 5.9 8,721
2010 Aksiyon Casting 8.6 66,983
2008 Suç Casting 8.1 136,316
2007 Komedi Casting 8.3 555,599
2005 Suç Casting 8.2 115,568
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017