Giriş Kayıt
Carly Marconi

Carly Marconi


Casting, Yapımcı

Carly Marconi, casting, yapımcı. Agent Carter (2015), Entourage (2015), The Goldbergs (2013), Superstore (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Casting    
2016 Suç Casting 6.1 3,139
2015 Komedi Casting 7.6 8,474
2015 Aksiyon Casting 6.6 65,329
2015 Komedi Casting 6.6 64,537
2015 Komedi Casting 5.8 1,032
2015 Kısa Metraj Yapımcı    
2015 Aksiyon Casting 8.0 55,562
2015 Suç Casting 5.4 8,452
2015 Macera Casting 5.0 455
2015 Dram Casting 7.8 6,129
2015 Suç Casting 6.5 5,129
2015 Aksiyon Casting 7.1 6,271
2015 Komedi Casting 7.2 5,678

Evrim
2014 Dram Çeşitli 6.3 184,528
2014 Komedi Casting 7.8 18,436

Yunus Masalı 2
2014 Dram Çeşitli 6.4 6,482
2014 Aksiyon Casting 7.2 34,849
2014 Komedi Casting 7.1 11,759
2014 Dram Çeşitli 5.7 16,231
2014 Komedi Casting 8.4 17,831
2014 Suç Casting 7.3 5,688
2014 Komedi Casting 7.2 10,386
2013 Dram Casting 8.0 29,461
2013 Komedi Casting 8.2 18,261
2013 Belgesel Çeşitli 7.5 555
2013 Suç Casting 8.3 51,662
2013 Dram Casting 8.0 18,310
2013 Komedi Casting 7.7 3,513
2013 Komedi Çeşitli 6.5 1,535
2013 Komedi Yapımcı 7.3 298

Tutsak
2013 Suç Çeşitli 8.1 431,057

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Casting 6.7 889

Deney Fareleri
2012 Aksiyon Casting 6.6 3,420
2012 Komedi Casting 7.4 21,104

Utanmaz
2011 Komedi Casting 8.7 124,248
2011 Komedi Casting 6.0 6,788

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Casting 8.2 212,100
2011 Dram Casting 7.8 19,956
2011 Komedi Casting 8.2 39,223
2011 Komedi Casting 5.9 8,948
2010 Aksiyon Casting 8.6 68,222
2008 Suç Casting 8.1 138,153
2007 Komedi Casting 8.3 565,434
2005 Suç Casting 8.2 118,025
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,373) Kidnap (4,594) The Fate of the Furious (4,050) The Boss Baby (2,828) Contratiempo (1,996) Dangal (1,825) The Great Wall (1,579) Get Out (1,383) The LEGO Batman Movie (1,364) The Shack (1,173)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,871) American Gods (6,238) Fargo (4,989) Lucifer (4,965) Into the Badlands (3,105) The 100 (3,035) Arrow (2,688) Twin Peaks (2,557) 12 Monkeys (1,975) The Flash (1,974)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017