Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Carly Marconi

Carly Marconi


Casting, Yapımcı

Carly Marconi, casting, yapımcı. Agent Carter (2015), Entourage (2015), The Goldbergs (2013), Superstore (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Casting    
2016 Suç Casting 5.9 2,555
2015 Komedi Casting 6.6 62,573
2015 Komedi Casting 5.8 935
2015 Kısa Metraj Yapımcı    
2015 Aksiyon Casting 8.0 53,154
2015 Suç Casting 5.4 8,170
2015 Aksiyon Casting 6.6 57,218
2015 Macera Casting 5.0 453
2015 Dram Casting 7.8 5,379
2015 Suç Casting 6.4 4,401
2015 Aksiyon Casting 7.1 6,152
2015 Komedi Casting 7.6 6,877
2015 Komedi Casting 7.2 5,405

Evrim
2014 Dram Çeşitli 6.3 179,691

Yunus Masalı 2
2014 Dram Çeşitli 6.4 6,315
2014 Aksiyon Casting 7.2 32,656
2014 Dram Çeşitli 5.6 15,835
2014 Komedi Casting 8.4 16,648
2014 Suç Casting 7.3 5,538
2014 Komedi Casting 7.2 9,917
2014 Komedi Casting 7.1 10,741
2014 Komedi Casting 7.8 16,582
2013 Dram Casting 8.0 28,797
2013 Komedi Casting 8.1 16,911
2013 Suç Casting 8.3 49,683
2013 Belgesel Çeşitli 7.5 555
2013 Dram Casting 8.0 17,529
2013 Komedi Casting 7.7 3,331
2013 Komedi Çeşitli 6.5 1,535
2013 Komedi Yapımcı 7.3 298

Tutsak
2013 Suç Çeşitli 8.1 410,477

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Casting 6.7 889

Deney Fareleri
2012 Aksiyon Casting 6.6 3,310
2012 Komedi Casting 7.4 20,723

Utanmaz
2011 Komedi Casting 8.7 111,160
2011 Komedi Casting 6.0 6,575

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Casting 8.2 206,281
2011 Komedi Casting 8.2 38,146
2011 Dram Casting 7.8 19,346
2011 Komedi Casting 5.9 8,645
2010 Aksiyon Casting 8.6 66,403
2008 Suç Casting 8.1 135,500
2007 Komedi Casting 8.3 551,403
2005 Suç Casting 8.2 114,609
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017