Giriş Kayıt
Joshua Vinyard

Joshua Vinyard


Dublör, Oyuncu, Özel Efekt

Joshua Vinyard, dublör, oyuncu, Özel efekt. Bad Kids Go to Hell (2012), The Long Road Home (2017), (2015) The Magicians (2015), (2012) Butcher Boys (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    
2018 Aksiyon Dublör    
2017 Dram Oyuncu
Dublör
7.6 984
2017 Macera Oyuncu    
2017 Dram Dublör 5.3 238
2016 Aksiyon Oyuncu
Dublör
8.3 12

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Dublör 6.9 148,640

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Dublör 6.9 37,448

Zor Saatler
2016 Aksiyon Dublör 6.8 50,556
2015 Dram Dublör 7.0 86,673
2015 Dram Özel Efekt
Dublör
8.0 21
2015 Dram Dublör 7.5 27,680
2014 Aksiyon Dublör 7.9 171,163
2014 Dram Dublör 3.7 385

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Dublör 6.7 360,407
2014 Aksiyon Dublör 5.3 79
2014 Dram Dublör 5.9 306
2014 Bilim-Kurgu Dublör 3.1 150

Devrim
2012 Aksiyon Dublör 6.7 76,018
2012 Aksiyon Dublör 3.5 1,276
2012 Komedi Dublör 4.5 3,110
2011 Komedi Dublör 7.1 314
2011 Kısa Metraj Oyuncu
Dublör
6.5 323
2006 Game-Show Oyuncu 5.7 7,663
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018