Giriş Kayıt
Joshua Vinyard

Joshua Vinyard


Dublör, Oyuncu, Özel Efekt

Joshua Vinyard, dublör, oyuncu, Özel efekt. Bad Kids Go to Hell (2012), The Scent of Rain and Lightning (2017), The Long Road Home (2017), Beast of Burden (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    
2018 Aksiyon Dublör 3.6 1,498
2017 Dram Oyuncu
Dublör
7.6 984
2017 Macera Oyuncu    
2017 Dram Dublör 5.1 522
2016 Aksiyon Oyuncu
Dublör
8.3 12

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Dublör 6.9 153,906

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Dublör 6.9 39,012

Zor Saatler
2016 Aksiyon Dublör 6.8 52,202
2015 Dram Dublör 7.0 91,589
2015 Dram Özel Efekt
Dublör
8.0 21
2015 Dram Dublör 7.5 30,255
2014 Aksiyon Dublör 7.9 177,575
2014 Dram Dublör 3.7 385

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Dublör 6.7 367,148
2014 Aksiyon Dublör 5.3 79
2014 Dram Dublör 5.9 306
2014 Bilim-Kurgu Dublör 3.1 150

Devrim
2012 Aksiyon Dublör 6.7 76,537
2012 Aksiyon Dublör 3.5 1,276
2012 Komedi Dublör 4.5 3,110
2011 Komedi Dublör 7.1 314
2011 Kısa Metraj Oyuncu
Dublör
6.5 323
2006 Game-Show Oyuncu 5.7 7,879
Dizi Altyazıları
Westworld (7,048) The 100 (3,284) The Expanse (2,728) La casa de papel (2,035) The Crossing (1,691) Colony (1,555) 12 Monkeys (1,277) Genius (1,118) Into the Badlands (1,053) Vikings (1,046)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018