Giriş Kayıt
Joshua Vinyard

Joshua Vinyard


Dublör, Oyuncu, Özel Efekt

Joshua Vinyard, dublör, oyuncu, Özel efekt. Bad Kids Go to Hell (2012), The Long Road Home (2017), Beast of Burden (2018), (2015) The Magicians (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    
2018 Aksiyon Dublör 3.6 1,254
2017 Dram Oyuncu
Dublör
7.6 984
2017 Macera Oyuncu    
2017 Dram Dublör 5.0 471
2016 Aksiyon Oyuncu
Dublör
8.3 12

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Dublör 6.9 151,570

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Dublör 6.9 38,318

Zor Saatler
2016 Aksiyon Dublör 6.8 51,572
2015 Dram Dublör 7.0 88,608
2015 Dram Özel Efekt
Dublör
8.0 21
2015 Dram Dublör 7.5 29,640
2014 Aksiyon Dublör 7.9 174,434
2014 Dram Dublör 3.7 385

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Dublör 6.7 363,698
2014 Aksiyon Dublör 5.3 79
2014 Dram Dublör 5.9 306
2014 Bilim-Kurgu Dublör 3.1 150

Devrim
2012 Aksiyon Dublör 6.7 76,273
2012 Aksiyon Dublör 3.5 1,276
2012 Komedi Dublör 4.5 3,110
2011 Komedi Dublör 7.1 314
2011 Kısa Metraj Oyuncu
Dublör
6.5 323
2006 Game-Show Oyuncu 5.7 7,663
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,111) Den of Thieves (2,766) Maze Runner: The Death Cure (2,491) Hostiles (1,908) Winchester (1,712) A martfüi rém (1,549) Bleeding Steel (1,513) 12 Strong (1,349) The Commuter (1,245) Submergence (631)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,745) La casa de papel (7,258) The Big Bang Theory (3,420) Gotham (2,944) Supernatural (2,898) The Terror (2,652) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,623) Arrow (2,042) The Flash (1,362) Vikings (1,337)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018