Giriş Kayıt
Elyse Alberts

Elyse Alberts


Oyuncu

Elyse Alberts, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 6.0 221

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Oyuncu 7.8 271,387

Büyük Dövüş
2011 Dram Oyuncu 8.2 355,835

Kaçış Planı
2010 Suç Oyuncu 7.4 152,983

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Oyuncu 6.4 105,630
Dizi Altyazıları
The Flash (9,245) Better Call Saul (7,012) Lucifer (4,135) Fargo (4,044) American Gods (3,780) Gotham (3,704) The 100 (3,217) Twin Peaks (3,211) 12 Monkeys (2,788) Supernatural (2,728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017