Giriş Kayıt
Elyse Alberts

Elyse Alberts


Oyuncu

Elyse Alberts, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 6.0 221

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Oyuncu 7.8 269,658

Büyük Dövüş
2011 Dram Oyuncu 8.2 353,689

Kaçış Planı
2010 Suç Oyuncu 7.4 152,433

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Oyuncu 6.4 105,278
Film Altyazıları
Gold (4,508) Get Out (2,657) Logan (2,264) Personal Shopper (1,812) La La Land (1,482) Split (1,447) The Age of Shadows (1,433) Silence (1,357) Rings (1,351) Zashchitniki (1,200)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,188) The Flash (4,186) The Blacklist (3,580) Into the Badlands (3,284) Fargo (2,857) The Last Kingdom (2,658) Doctor Who (2,248) Gotham (2,130) Game of Thrones (1,874) The Expanse (1,839)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017