Giriş Kayıt
Elyse Alberts

Elyse Alberts


Oyuncu

Elyse Alberts, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 6.0 221

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Oyuncu 7.8 293,538

Büyük Dövüş
2011 Dram Oyuncu 8.2 382,715

Kaçış Planı
2010 Suç Oyuncu 7.4 160,031

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Oyuncu 6.4 110,499
Film Altyazıları
Black Panther (2,962) Cargo (2,488) Red Sparrow (2,371) True Crimes (1,785) Game Night (1,730) Ready Player One (1,395) Deadpool (1,292) Avengers: Infinity War (991) Annihilation (926) Den of Thieves (920)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,215) Supernatural (6,766) La casa de papel (4,690) Gotham (3,497) Arrow (3,417) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,383) The 100 (3,212) 13 Reasons Why (3,049) The Flash (2,542) Lucifer (2,078)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018