Giriş Kayıt
Renata Rezende

Renata Rezende


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Renata Rezende, yapım yöneticisi, yapımcı. Geleceğin Adamı (2011), O Negócio (2013), Os Homens São de Marte... E é pra Lá que Eu Vou! (2014), Önemli Kişiler (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 5.0 100
2017 Komedi Yapımcı 3.8 290
2016 Komedi Yapımcı 6.7 51
2016 Aile Yapımcı 5.2 60
2015 Aile Yapımcı 6.1 133
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 519
2013 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 26
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 8.4 693
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 228

Ailem
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 235

Geleceğin Adamı
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 3,563
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 125

Önemli Kişiler
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 2,266
2005 Macera Yapım Yöneticisi    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,977) Stronger (4,643) Dunkirk (3,435) Flatliners (2,674) Loving Vincent (2,066) American Made (1,888) The Foreigner (1,871) It (1,737) Kingsman: The Golden Circle (1,666) Mother! (1,528)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,592) Mr. Robot (7,279) Shameless (5,889) Game of Thrones (3,650) Manhunt: Unabomber (3,012) Peaky Blinders (2,978) Designated Survivor (1,635) The Big Bang Theory (1,515) Lucifer (1,478) Supernatural (1,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017