Giriş Kayıt
Batuhan Firat

Batuhan Firat


Müzisyen, Müzisyen

Batuhan Firat, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Müzik 7.3 46
2015 Dram Müzik
Müzik
5.4 712
2015 Komedi Müzik 7.0 153
2014 Komedi Müzik
Müzik
5.3 1,743
2012 Komedi Müzik 4.1 238
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
6.0 1,994
Dizi Altyazıları
The Flash (9,381) Better Call Saul (7,067) Fargo (4,181) Lucifer (4,170) American Gods (3,814) Gotham (3,738) The 100 (3,292) Twin Peaks (3,224) 12 Monkeys (2,833) Supernatural (2,761)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017