Giriş Kayıt
Batuhan Firat

Batuhan Firat


Müzisyen, Müzisyen

Batuhan Firat, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Müzik
Müzik
3.2 183
2016 Dram Müzik 6.7 77
2015 Dram Müzik
Müzik
5.6 996
2015 Komedi Müzik 7.1 393
2014 Komedi Müzik
Müzik
5.2 2,031
2012 Komedi Müzik 4.1 266
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
6.0 2,020
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018