Giriş Kayıt
Batuhan Firat

Batuhan Firat


Müzisyen, Müzisyen

Batuhan Firat, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Müzik 8.0 35
2015 Dram Müzik
Müzik
5.3 626
2015 Komedi Müzik 6.8 116
2014 Komedi Müzik
Müzik
5.3 1,642
2012 Komedi Müzik 4.1 229
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
6.0 1,982
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,118) Doctor Strange (6,658) Allied (6,308) Moana (4,791) Lion (3,484) Arrival (3,120) Forushande (2,869) John Wick: Chapter 2 (2,786) Hacksaw Ridge (2,204) Fences (2,022)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,260) Supernatural (4,641) The Expanse (4,308) Vikings (3,951) Suits (3,619) The Big Bang Theory (2,451) Sherlock (2,375) Arrow (2,001) Legion (1,961) Black Sails (1,727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017