Giriş Kayıt
Batuhan Firat

Batuhan Firat


Müzisyen, Müzisyen

Batuhan Firat, müzisyen, müzisyen. Cumali Ceber 2 (2018), Günah Keçisi (2011), Sağ Salim 2: Sil Baştan (2014), Güneşin Kızları (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Müzik 5.5 7,471
2016 Komedi Müzik
Müzik
3.3 196
2016 Dram Müzik 6.8 79
2015 Dram Müzik
Müzik
5.7 1,028
2015 Komedi Müzik 7.2 422
2014 Komedi Müzik
Müzik
5.2 2,067
2012 Komedi Müzik 4.1 270
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
6.0 2,028
Dizi Altyazıları
Westworld (11,072) La casa de papel (2,681) The Expanse (2,164) Legion (1,952) 12 Monkeys (1,714) Colony (1,586) Into the Badlands (1,426) Goliath (1,356) Cloak & Dagger (1,329) Fear the Walking Dead (1,112)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018