Giriş Kayıt
Connor Wilks

Connor Wilks


Oyuncu

Connor Wilks, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2013 Komedi Çeşitli 4.7 194
2013 Komedi Çeşitli 5.6 3,053

Kayıp
2012 Dram 0 5.9 36,192
2012 Gerilim Oyuncu
0
4.7 578
2011 Dram Çeşitli 7.8 91,260
2008 Aksiyon Çeşitli 7.9 36,363
Dizi Altyazıları
The Flash (10,063) Better Call Saul (5,715) Fargo (4,849) Lucifer (3,968) Arrow (3,618) The 100 (3,617) Gotham (3,481) 12 Monkeys (2,724) American Gods (2,543) Supernatural (2,423)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017