Giriş Kayıt
Connor Wilks

Connor Wilks


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Connor Wilks, oyuncu, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 5.4 7,277
2017 Dram Oyuncu    
2013 Komedi Çeşitli 4.7 194
2013 Komedi Çeşitli 5.6 3,053

Kayıp
2012 Dram 0 5.9 37,140
2012 Gerilim Oyuncu
0
4.7 578
2011 Dram Oyuncu
Yönetmen Asistanı
7.4 17
2011 Dram Çeşitli 7.8 94,933
2008 Aksiyon Çeşitli 7.9 37,298
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018