Giriş Kayıt
Connor Wilks

Connor Wilks


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Connor Wilks, oyuncu, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 5.6 21,338
2017 Dram Oyuncu    
2013 Komedi Çeşitli 4.7 194
2013 Komedi Çeşitli 5.6 3,053

Kayıp
2012 Dram 0 5.9 37,641
2012 Gerilim Oyuncu
0
4.7 578
2011 Dram Oyuncu
Yönetmen Asistanı
7.4 17
2011 Dram Çeşitli 7.8 96,856
2008 Aksiyon Çeşitli 7.9 37,737
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018