Giriş Kayıt
Connor Wilks

Connor Wilks


Oyuncu

Connor Wilks, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2013 Komedi Çeşitli 4.7 194
2013 Komedi Çeşitli 5.6 3,053

Kayıp
2012 Dram 0 5.9 35,730
2012 Gerilim Oyuncu
0
4.7 578
2011 Dram Çeşitli 7.8 87,617
2008 Aksiyon Çeşitli 7.9 35,936
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,234) Allied (11,391) Moana (7,075) Lion (5,431) Arrival (3,734) Hacksaw Ridge (3,172) Nocturnal Animals (2,928) Shut In (2,221) Underworld: Blood Wars (2,185) Fences (1,842)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,782) The Expanse (7,393) Taboo (7,159) Legion (6,026) Arrow (5,783) The Big Bang Theory (5,561) Vikings (4,397) The Blacklist (3,158) Sherlock (2,754) Suits (2,579)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017