Giriş Kayıt
In-Na Yoo

In-Na Yoo


Oyuncu

In-Na Yoo, oyuncu. Byeoreseo on Geudae (2013) yapımıyla biliniyor.

9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Oyuncu 9.0 1,581
2016 Komedi Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 8.6 2,082
2013 Komedi Oyuncu 7.9 50

Love Fiction
2012 Komedi Oyuncu 6.3 226
2011 Komedi Oyuncu 8.0 327

Siyah Mini Elbise
2011 Komedi Oyuncu 5.4 304

Gizemli Bahçe
2010 Komedi Oyuncu 8.6 2,079
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017