Giriş Kayıt
In-Na Yoo

In-Na Yoo


Oyuncu

In-Na Yoo, oyuncu. Byeol-e-seo on geu-dae (2013) yapımıyla biliniyor.

9.7 (3 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Oyuncu 8.9 2,731
2016 Komedi Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 8.5 3,718
2013 Komedi Oyuncu 7.9 50

Love Fiction
2012 Komedi Oyuncu 6.3 226
2011 Dram Oyuncu 7.8 30
2011 Komedi Oyuncu 8.0 327

Siyah Mini Elbise
2011 Komedi Oyuncu 5.4 304

Gizemli Bahçe
2010 Komedi Oyuncu 8.6 2,079
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,270) Stronger (5,559) The Foreigner (5,301) Flatliners (4,071) Dunkirk (3,256) Beyond Skyline (2,476) American Made (2,149) Kingsman: The Golden Circle (1,864) Loving Vincent (1,751) It (1,716)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017