Giriş Kayıt
Michelle Thieme

Michelle Thieme


Sanat Bölümü

Michelle Thieme, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 99,867
2016 Macera Sanat Bölümü 5.9 337
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 83,396
2014 Dram Sanat Bölümü 6.6 21,931
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 5,564
2014 Dram Çeşitli 8.4 8,608

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Çeşitli 6.2 85,020
2005 Komedi Sanat Bölümü 7.9 124,835
Dizi Altyazıları
Westworld (11,506) La casa de papel (2,269) 12 Monkeys (1,923) Into the Badlands (1,585) Legion (1,546) The Expanse (1,436) Fear the Walking Dead (1,098) Colony (989) Vikings (881) Cloak & Dagger (830)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018