Giriş Kayıt
Michelle Thieme

Michelle Thieme


Sanat Bölümü

Michelle Thieme, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 90,777
2016 Macera Sanat Bölümü 5.9 337
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 79,122
2014 Dram Sanat Bölümü 6.6 21,714
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 5,564
2014 Dram Çeşitli 8.5 8,344

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Çeşitli 6.2 84,128
2005 Komedi Sanat Bölümü 7.9 123,478
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018