Giriş Kayıt
Michelle Thieme

Michelle Thieme


Sanat Bölümü

Michelle Thieme, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    
2016 Macera Sanat Bölümü 5.9 337
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 65,694
2014 Dram Sanat Bölümü 6.6 21,110
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 5,564
2014 Dram Çeşitli 8.4 6,952

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Çeşitli 6.2 81,980
2005 Komedi Sanat Bölümü 7.9 119,103
Dizi Altyazıları
The Flash (7,539) Fargo (6,762) Arrow (5,616) The 100 (5,205) Better Call Saul (4,112) Lucifer (3,477) 12 Monkeys (3,437) American Gods (3,417) Supernatural (2,956) Game of Thrones (2,863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017