Giriş Kayıt
Michelle Thieme

Michelle Thieme


Sanat Bölümü

Michelle Thieme, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 95,860
2016 Macera Sanat Bölümü 5.9 337
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 80,990
2014 Dram Sanat Bölümü 6.6 21,818
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 5,564
2014 Dram Çeşitli 8.4 8,477

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Çeşitli 6.2 84,593
2005 Komedi Sanat Bölümü 7.9 124,168
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,036) The Terror (3,214) The Flash (2,572) Legion (2,540) The Crossing (2,115) Vikings (1,311) Supernatural (1,261) The Expanse (1,072) The Big Bang Theory (1,056) Fear the Walking Dead (976)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018