Giriş Kayıt
Rachel Beth Anderson

Rachel Beth Anderson


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yönetmen, Senarist

Rachel Beth Anderson, görüntü yönetmeni, kameraman, yönetmen, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.1 366
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
Senarist
7.6 31
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.3 506
2012 Belgesel Kameraman    
1983 Belgesel Kameraman
Sesler
8.7 884
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,597) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,904) Black Mirror (2,625) American Crime Story (1,464) The X Files (1,425) Star Trek: Discovery (1,244) Supernatural (1,230) McMafia (1,110) Altered Carbon (1,094)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018