Giriş Kayıt
Rachel Beth Anderson

Rachel Beth Anderson


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Sesler, Yönetmen

Rachel Beth Anderson, görüntü yönetmeni, kameraman, sesler, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.1 366
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
Senarist
7.6 31
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.3 506
2012 Belgesel Kameraman    
1983 Belgesel Kameraman
Sesler
8.7 884
Film Altyazıları
Gold (2,606) Personal Shopper (1,759) Get Out (1,712) Logan (1,520) Silence (1,466) The Age of Shadows (1,015) Split (982) La La Land (942) The Fate of the Furious (897) Rings (885)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,217) The Flash (4,994) Into the Badlands (3,253) Gotham (2,400) The Blacklist (1,848) Fargo (1,816) Game of Thrones (1,534) Vikings (1,455) The Last Kingdom (1,451) Billions (1,275)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017