Giriş Kayıt
Rachel Beth Anderson

Rachel Beth Anderson


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Sesler, Yönetmen

Rachel Beth Anderson, görüntü yönetmeni, kameraman, sesler, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.1 366
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
Senarist
7.6 31
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.3 506
2012 Belgesel Kameraman    
1983 Belgesel Kameraman
Sesler
8.7 884
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (13,752) Passengers (8,739) Doctor Strange (5,050) Arrival (3,808) Assassin's Creed (3,145) Fences (3,120) Allied (2,916) Hacksaw Ridge (2,450) Moana (1,958) Forushande (1,563)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,824) The 100 (8,788) Legion (8,697) Taboo (8,497) The Big Bang Theory (6,186) Arrow (5,013) Black Sails (4,982) Vikings (3,762) The Expanse (3,521) The Flash (3,507)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017