Giriş Kayıt
Lukasz Poninski

Lukasz Poninski


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Sesler

Lukasz Poninski, yapım yöneticisi, yapımcı, sesler. Entrika (2012), Büyük Aşk (2012), Vamps (2012), Aya Yakın (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapım Yöneticisi 5.4 2,673
2016 Aksiyon Yapımcı 5.6 371

Sihirli Dağ
2015 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.0 101
2015 Dram Yapımcı    
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
4.2 108

Aya Yakın
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 2,987
2013 Dram Yapım Yöneticisi 4.7 45
2013 Dram Yapım Yöneticisi 4.0 21
2013 Kısa Metraj Çeşitli 8.0 1,246
2013 Kısa Metraj 6.8 28
2013 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 610
2013 Dram Yapım Yöneticisi 4.7 176

Entrika
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 43,388

İnsan Avı
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 756
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 2.6 53
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 7,821

Gölgede
2012 Suç Yapım Yöneticisi    

Hasattan Sonra
2012 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 2,290

Büyük Aşk
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 8,023
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.5 291

Unutulan Topraklar
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 523

Crulic - Öteki Tarafa Yolculuk
2011 Animasyon Sesler 7.7 565
2011 Animasyon Yapım Yöneticisi 4.6 329

Kara Perşembe, Janek Wisniewski Düşer
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 626
2011 Animasyon Yapım Yöneticisi 4.8 236

Ölümüne Kaçış
2010 Gerilim Editorial Department
Görsel Efekt
6.1 6,451
2010 Komedi Çeşitli 3.8 246

Düzelti
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 340
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 3.6 72
2010 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 187

Özgür Willy: Korsan Koyu'ndan Kaçış
2010 Macera Yapım Yöneticisi    
Dizi Altyazıları
The Flash (10,614) Better Call Saul (6,026) Fargo (5,292) Lucifer (4,319) Arrow (4,240) The 100 (4,060) Gotham (3,633) 12 Monkeys (2,875) American Gods (2,733) Supernatural (2,733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017