Giriş Kayıt
Orson Chaplin

Orson Chaplin


Oyuncu

Orson Chaplin, oyuncu. Amerikan Korku Hikayesi (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 6.6 19
2017 Korku Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu 5.4 101
2016 Komedi Oyuncu 3.9 32
2015 Komedi Oyuncu 5.8 1,764
2014 Dram Oyuncu 8.0 566
2014 Aksiyon Oyuncu 4.4 966
2013 Komedi Oyuncu 4.3 325
2013 Suç Oyuncu 5.0 143
2013 Komedi Oyuncu 7.6 3,711

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 8.1 229,063
Dizi Altyazıları
Westworld (5,629) La casa de papel (3,709) The 100 (2,844) The Expanse (2,726) The Flash (2,538) Supernatural (1,934) Legion (1,857) The Big Bang Theory (1,633) Krypton (1,549) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018