Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Orson Chaplin

Orson Chaplin


Oyuncu

Orson Chaplin, oyuncu. Amerikan Korku Hikayesi (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 3.9 32
2015 Komedi Oyuncu 5.9 1,418
2014 Dram Oyuncu 8.0 566
2014 Aksiyon Oyuncu 4.4 966
2013 Komedi Oyuncu 4.3 325
2013 Suç Oyuncu 5.0 143
2013 Komedi Oyuncu 7.7 3,440

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 8.2 206,203
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017