Giriş Kayıt
Orson Chaplin

Orson Chaplin


Oyuncu

Orson Chaplin, oyuncu. Amerikan Korku Hikayesi (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.6 19
2016 Aksiyon Oyuncu 5.4 101
2016 Komedi Oyuncu 3.9 32
2015 Komedi Oyuncu 5.8 1,530
2014 Dram Oyuncu 8.0 566
2014 Aksiyon Oyuncu 4.4 966
2013 Komedi Oyuncu 4.3 325
2013 Suç Oyuncu 5.0 143
2013 Komedi Oyuncu 7.7 3,591

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 8.2 216,066
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017