Giriş Kayıt
Orson Chaplin

Orson Chaplin


Oyuncu

Orson Chaplin, oyuncu. Amerikan Korku Hikayesi (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 3.9 32
2015 Komedi Oyuncu 5.9 1,418
2014 Dram Oyuncu 8.0 566
2014 Aksiyon Oyuncu 4.4 966
2013 Komedi Oyuncu 4.3 325
2013 Suç Oyuncu 5.0 143
2013 Komedi Oyuncu 7.7 3,460

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 8.2 208,086
Film Altyazıları
Allied (9,970) Doctor Strange (9,879) Moana (8,181) Assassin's Creed (6,565) Lion (4,993) Arrival (3,903) Hacksaw Ridge (3,042) Fences (2,795) Nocturnal Animals (2,677) Forushande (2,317)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,703) Supernatural (7,755) The Expanse (4,878) Vikings (4,789) The Big Bang Theory (3,967) Suits (3,699) Legion (3,462) The Blacklist (3,362) Arrow (3,224) Sherlock (2,950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017