Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Marc Ameruso

Marc Ameruso


Sanat Bölümü, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Marc Ameruso, sanat bölümü, yapım yöneticisi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kirli Sırlar
2006 Dram Oyuncu 6.7 88,343

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Çeşitli 6.1 275,492

15 Dakika
2001 Aksiyon Çeşitli 6.1 42,847

Rüşvetçi
1999 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.0 15,451

Joe Black
1998 Dram Sanat Bölümü 7.1 173,711
1998 Dram Çeşitli 6.7 8,456

Gizli Noktalar
1997 Biyografi Sanat Bölümü 6.8 29,907

Zenginlikte Ve Yoksullukta
1997 Komedi Çeşitli 5.7 8,184

Adalet İçin
1996 Dram Çeşitli 6.2 16,895
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017