Giriş Kayıt
Marc Ameruso

Marc Ameruso


Sanat Bölümü, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Marc Ameruso, sanat bölümü, oyuncu, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kirli Sırlar
2006 Dram Oyuncu 6.7 89,096

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Çeşitli 6.1 278,963

15 Dakika
2001 Aksiyon Çeşitli 6.1 43,642

Rüşvetçi
1999 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.0 15,700

Joe Black
1998 Dram Sanat Bölümü 7.1 176,530
1998 Dram Çeşitli 6.7 8,586

Gizli Noktalar
1997 Biyografi Sanat Bölümü 6.8 30,299

Zenginlikte Ve Yoksullukta
1997 Komedi Çeşitli 5.7 8,184

Adalet İçin
1996 Dram Çeşitli 6.2 16,895
Film Altyazıları
Gold (7,282) Rings (3,827) Logan (3,068) Get Out (2,460) La La Land (2,090) Split (1,870) The Age of Shadows (1,868) Zashchitniki (1,704) The Great Wall (1,528) Office Christmas Party (1,428)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) The Blacklist (4,289) The Expanse (3,303) Better Call Saul (2,128) The Last Kingdom (2,113) Doctor Who (1,681) Game of Thrones (1,676) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,634) Vikings (1,620) Supernatural (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017