Giriş Kayıt
Manjoe Chan

Manjoe Chan


Görsel Efekt, Animasyon

Man Joe Chan, görsel efekt, animasyon.

Gerçek İsmi: Man Joe Chan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Thor 3: Ragnarok
2017 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 187,498

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 268,173
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 74,761

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Görsel Efekt 7.3 193,188

Barbie: Prenses'in Süper Gücü
2015 Animasyon Animasyon 5.6 461

Fırıldak Kedi Findus
2014 Aile Görsel Efekt 5.7 149

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 811,651
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 127,637

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 651,258

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 616,849

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 163,758

Savaş Atı
2011 Dram Görsel Efekt 7.2 127,462

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 370,846

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 97,150

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 576,600

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 624,019
Dizi Altyazıları
Vikings (17,695) Black Mirror (5,756) The Flash (4,884) Shameless (4,400) Supernatural (3,146) The Big Bang Theory (2,992) The Blacklist (1,628) Star Trek: Discovery (1,491) Knightfall (1,242) Black Lightning (1,221)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018