Giriş Kayıt
Manjoe Chan

Manjoe Chan


Görsel Efekt, Animasyon

Man Joe Chan, görsel efekt, animasyon.

Gerçek İsmi: Man Joe Chan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 301,646

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 306,543
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 80,740

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Görsel Efekt 7.2 205,135

Barbie: Prenses'in Süper Gücü
2015 Animasyon Animasyon 5.6 461

Fırıldak Kedi Findus
2014 Aile Görsel Efekt 5.7 149

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 830,586
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 129,096

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 662,547

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 628,362

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 165,473

Savaş Atı
2011 Dram Görsel Efekt 7.2 129,402

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 375,218

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 99,084

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 589,877

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 639,768
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,411) Den of Thieves (3,112) Maze Runner: The Death Cure (2,843) Winchester (2,576) Hostiles (2,362) 12 Strong (1,855) A martfüi rém (1,786) The Commuter (1,374) Bleeding Steel (1,369) Submergence (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,919) Supernatural (4,793) Westworld (4,766) The Big Bang Theory (3,508) The Terror (2,966) Gotham (2,934) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,491) Arrow (2,446) The Flash (2,024) Krypton (1,756)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018