Giriş Kayıt
Manjoe Chan

Manjoe Chan


Görsel Efekt, Animasyon

Man Joe Chan, görsel efekt, animasyon.

Gerçek İsmi: Man Joe Chan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Animasyon    

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 737,312

Kayıp Kedi Findus
2014 Aile Görsel Efekt 5.7 149
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 122,341

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 615,580

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 584,803

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 158,092

Savaş Atı
2011 Dram Görsel Efekt 7.2 121,499

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 353,910

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 93,222

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 540,558

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 582,405
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017