Giriş Kayıt
Manjoe Chan

Manjoe Chan


Görsel Efekt, Animasyon

Man Joe Chan, görsel efekt, animasyon.

Gerçek İsmi: Man Joe Chan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Animasyon    

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 758,616

Kayıp Kedi Findus
2014 Aile Görsel Efekt 5.7 149
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 123,426

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 622,584

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 591,532

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 159,322

Savaş Atı
2011 Dram Görsel Efekt 7.2 122,664

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 357,707

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 94,064

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 547,919

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 591,205
Dizi Altyazıları
Fargo (5,990) Arrow (5,441) American Gods (4,833) The Flash (4,652) The 100 (4,106) 12 Monkeys (3,290) Better Call Saul (3,069) Supernatural (2,759) Game of Thrones (2,697) The Blacklist (2,697)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017