Giriş Kayıt
Manjoe Chan

Manjoe Chan


Görsel Efekt, Animasyon

Man Joe Chan, görsel efekt, animasyon.

Gerçek İsmi: Man Joe Chan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Thor 3: Ragnarok
2017 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 126,956

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 227,537
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 70,171

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Görsel Efekt 7.3 178,823

Barbie: Prenses'in Süper Gücü
2015 Animasyon Animasyon 5.6 461

Fırıldak Kedi Findus
2014 Aile Görsel Efekt 5.7 149

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 799,041
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 126,575

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 643,432

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 609,926

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 162,559

Savaş Atı
2011 Dram Görsel Efekt 7.2 126,173

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 367,354

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 96,273

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 568,569

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 614,535
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017