Giriş Kayıt
Manjoe Chan

Manjoe Chan


Görsel Efekt, Animasyon

Man Joe Chan, görsel efekt, animasyon.

Gerçek İsmi: Man Joe Chan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Animasyon    

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 728,200

Kayıp Kedi Findus
2014 Aile Görsel Efekt 5.7 149
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 121,369

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 609,770

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 579,869

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 157,167

Savaş Atı
2011 Dram Görsel Efekt 7.2 120,612

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 351,321

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 92,634

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 534,947

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 575,918
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017