Giriş Kayıt
Nitesh Tiwari

Nitesh Tiwari


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Nitesh Tiwari, senarist, yönetmen, yapımcı. Dangal (2016), Chillar Party (2011), Bhoothnath Returns (2014), Nil Battey Sannata (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Senarist
Yönetmen
8.8 49,419
2015 Dram Senarist
Yapımcı
8.5 1,980
2014 Aksiyon Senarist 4.4 3,103
2014 Komedi Senarist
Yönetmen
6.9 3,537
2011 Komedi Senarist
Yönetmen
7.5 4,459
Dizi Altyazıları
The Flash (6,871) Fargo (5,680) Arrow (4,749) The 100 (4,405) Better Call Saul (3,561) Lucifer (3,023) 12 Monkeys (2,415) Supernatural (2,325) American Gods (2,317) Game of Thrones (2,155)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017