Giriş Kayıt
Nitesh Tiwari

Nitesh Tiwari


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Nitesh Tiwari, senarist, yönetmen, yapımcı. Dangal (2016), Bareilly Ki Barfi (2017), Chillar Party (2011), Bhoothnath Returns (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist 7.5 6,564
2016 Aksiyon Senarist
Yönetmen
8.5 92,336
2015 Dram Senarist
Yapımcı
8.5 1,980
2014 Aksiyon Senarist 4.4 3,103
2014 Komedi Senarist
Yönetmen
6.9 3,537
2011 Komedi Senarist
Yönetmen
7.5 4,459
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018