Giriş Kayıt
Sanam

Sanam


Oyuncu

Sanam, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.3 57
2015 Aksiyon Oyuncu 7.8 6,088
2015 Aksiyon Oyuncu 5.4 48
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 27
2013 Aksiyon Oyuncu 4.8 279
Film Altyazıları
Live by Night (10,156) Resident Evil: The Final Chapter (8,850) Hidden Figures (4,696) Rogue One (4,335) Patriots Day (4,268) Assassin's Creed (3,777) Split (3,501) Allied (3,464) Paterson (3,299) Why Him? (2,251)
Dizi Altyazıları
Legion (4,463) The 100 (3,998) Black Sails (3,289) Arrow (3,237) The Expanse (3,049) The Originals (2,761) Colony (2,584) The Flash (2,265) The Last Kingdom (2,191) Vikings (2,038)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017