Giriş Kayıt
Dylan Pettengill

Dylan Pettengill


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni

Dylan Pettengill, sanat bölümü, set dekoratörü, sanat yönetmeni. The Bleeder (2016), Aç Kalpler (2014), Hits (2014), Bluebird (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 5.3 423
2016 Dram Sanat Bölümü 6.5 2,252
2016 Dram Sanat Bölümü 5.4 4,097
2016 Komedi Set Dekoratörü 6.2 625

3 Nesil
2015 Dram Sanat Bölümü 5.6 2,818
2015 Dram Sanat Bölümü 6.1 1,004
2015 Dram Sanat Bölümü 7.8 53,750

Aç Kalpler
2014 Dram Sanat Bölümü 6.4 2,975

Dönüm Noktası
2014 Komedi Set Dekoratörü 5.6 4,649
2014 Komedi Sanat Yönetmeni 3.8 1,413
2014 Komedi Sanat Bölümü 5.8 1,405

Büyümek ve Diğer Yalanlar
2014 Komedi Sanat Bölümü 4.6 629
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.4 813
2013 Belgesel Sanat Bölümü 6.5 599

Çatlak Film
2013 Komedi Sanat Bölümü 4.3 86,202
2013 Dram Sanat Bölümü 5.9 610

Babadan Oğula
2012 Suç Sanat Bölümü 7.3 207,596

Zihin Oyunları
2011 Belgesel Sanat Bölümü 8.6 2,009

Tören
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.6 3,634
- Komedi Sanat Bölümü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017