Giriş Kayıt
Dylan Pettengill

Dylan Pettengill


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni

Dylan Pettengill, sanat bölümü, set dekoratörü, sanat yönetmeni. Aç Kalpler (2014), Hits (2014), Bluebird (2013), (2015) Beasts of No Nation (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Set Dekoratörü 7.6 38
2016 Dram Sanat Bölümü 7.0 76
2016 Dram Sanat Bölümü 5.5 2,806
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.5 1,116
2015 Dram Sanat Bölümü 6.1 1,004
2015 Dram Sanat Bölümü 7.8 48,161

Aç Kalpler
2014 Dram Sanat Bölümü 6.4 2,659

Dönüm Noktası
2014 Komedi Set Dekoratörü 5.6 4,649
2014 Komedi Sanat Yönetmeni 3.8 1,359
2014 Komedi Sanat Bölümü 5.8 1,405
2014 Komedi Sanat Bölümü 4.6 537
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.4 813
2013 Belgesel Sanat Bölümü 6.5 599

Çatlak Film
2013 Komedi Sanat Bölümü 4.3 82,210
2013 Dram Sanat Bölümü 5.9 610

Babadan Oğula
2012 Suç Sanat Bölümü 7.3 196,211

Zihin Oyunları
2011 Belgesel Sanat Bölümü 8.7 1,704

Tören
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.6 3,634
- Komedi Sanat Bölümü    
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,291) Allied (12,596) Moana (8,054) Lion (6,012) Arrival (4,217) Assassin's Creed (3,952) Hacksaw Ridge (3,539) Nocturnal Animals (3,261) Shut In (2,427) Underworld: Blood Wars (2,368)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,108) Taboo (9,610) The Expanse (7,860) Legion (6,309) Arrow (6,077) The Big Bang Theory (5,990) Vikings (4,966) The Blacklist (3,506) Suits (3,339) Sherlock (3,215)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017