Giriş Kayıt
Dylan Pettengill

Dylan Pettengill


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni

Dylan Pettengill, sanat bölümü, set dekoratörü, sanat yönetmeni. The Bleeder (2016), Aç Kalpler (2014), Hits (2014), Bluebird (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 5.3 407
2016 Dram Sanat Bölümü 6.5 1,802
2016 Dram Sanat Bölümü 5.4 3,811
2016 Komedi Set Dekoratörü 6.2 581

3 Nesil
2015 Dram Sanat Bölümü 5.6 2,572
2015 Dram Sanat Bölümü 6.1 1,004
2015 Dram Sanat Bölümü 7.8 52,751

Aç Kalpler
2014 Dram Sanat Bölümü 6.4 2,975

Dönüm Noktası
2014 Komedi Set Dekoratörü 5.6 4,649
2014 Komedi Sanat Yönetmeni 3.8 1,413
2014 Komedi Sanat Bölümü 5.8 1,405
2014 Komedi Sanat Bölümü 4.6 537
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.4 813
2013 Belgesel Sanat Bölümü 6.5 599

Çatlak Film
2013 Komedi Sanat Bölümü 4.3 85,501
2013 Dram Sanat Bölümü 5.9 610

Babadan Oğula
2012 Suç Sanat Bölümü 7.3 205,237

Zihin Oyunları
2011 Belgesel Sanat Bölümü 8.6 2,009

Tören
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.6 3,634
- Komedi Sanat Bölümü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017