Giriş Kayıt
Cesar Marquez

Cesar Marquez


Oyuncu

Cesar Marquez, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Oyuncu    

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Oyuncu 5.1 40,876
2013 Dram Oyuncu 4.6 43

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Oyuncu 6.5 220,486
2012 Dram Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.2 9,400
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,875) Stronger (5,291) The Foreigner (3,929) Flatliners (3,592) Dunkirk (2,883) Beyond Skyline (2,070) American Made (1,936) Loving Vincent (1,672) Kingsman: The Golden Circle (1,665) It (1,556)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017