Giriş Kayıt
Cesar Marquez

Cesar Marquez


Oyuncu

Cesar Marquez, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Oyuncu    

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Oyuncu 5.1 40,007
2013 Dram Oyuncu 4.6 43

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Oyuncu 6.5 217,683
2012 Dram Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.2 9,339
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017