Giriş Kayıt
Linda Linsley

Linda Linsley


Oyuncu

Linda Jean Box, oyuncu.

Gerçek İsmi: Linda Jean Box
Diğer Bir İsmi: Lindy Lee
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.2 20

Kayıp Nehir
2014 Dram Oyuncu 5.8 14,472

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu 6.3 187,153
2012 Dram Oyuncu 5.4 950
2012 Dram Oyuncu 7.0 2,847
2011 Dram Oyuncu
Çeşitli
   

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Oyuncu 7.1 202,269

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 274,890
2011 Dram Oyuncu 6.5 3,186

Koruyucu
2011 Aksiyon Çeşitli 6.8 57,963

Şantaj
2010 Dram Oyuncu 5.4 37,453
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018