Giriş Kayıt
Linda Linsley

Linda Linsley


Oyuncu

Linda Jean Box, oyuncu.

Gerçek İsmi: Linda Jean Box
Diğer Bir İsmi: Lindy Lee
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.2 20

Kayıp Nehir
2014 Dram Oyuncu 5.8 13,197

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu 6.3 181,491
2012 Dram Oyuncu 5.4 950
2012 Dram Oyuncu 7.0 2,847
2011 Dram Oyuncu
Çeşitli
   

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Oyuncu 7.1 196,188

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 264,424
2011 Dram Oyuncu 6.5 3,186

Koruyucu
2011 Aksiyon Çeşitli 6.8 55,632

Şantaj
2010 Dram Oyuncu 5.4 36,004
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,022) Kidnap (4,054) The Fate of the Furious (3,922) The Boss Baby (2,718) Contratiempo (1,863) Dangal (1,690) The Great Wall (1,475) The LEGO Batman Movie (1,314) Get Out (1,305) The Shack (1,144)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,590) American Gods (5,735) Fargo (4,760) Lucifer (4,647) The 100 (2,817) Into the Badlands (2,692) Arrow (2,594) The Flash (1,871) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,766)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017