Giriş Kayıt
Linda Linsley

Linda Linsley


Oyuncu

Linda Jean Box, oyuncu.

Gerçek İsmi: Linda Jean Box
Diğer Bir İsmi: Lindy Lee
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.2 20

Kayıp Nehir
2014 Dram Oyuncu 5.8 12,829

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu 6.3 179,840
2012 Dram Oyuncu 5.4 950
2012 Dram Oyuncu 7.0 2,847
2011 Dram Oyuncu
Çeşitli
   

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Oyuncu 7.1 194,169

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 261,419
2011 Dram Oyuncu 6.5 3,186

Koruyucu
2011 Aksiyon Çeşitli 6.8 54,819

Şantaj
2010 Dram Oyuncu 5.4 35,719
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,601) Legion (9,113) Arrow (6,520) The 100 (5,932) The Flash (5,714) Black Sails (4,049) The Big Bang Theory (3,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Suits (3,505) The Expanse (3,243)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017