Giriş Kayıt
Linda Linsley

Linda Linsley


Oyuncu

Linda Jean Box, oyuncu.

Gerçek İsmi: Linda Jean Box
Diğer Bir İsmi: Lindy Lee
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.2 20

Kayıp Nehir
2014 Dram Oyuncu 5.8 13,011

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu 6.3 180,539
2012 Dram Oyuncu 5.4 950
2012 Dram Oyuncu 7.0 2,847
2011 Dram Oyuncu
Çeşitli
   

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Oyuncu 7.1 194,983

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 262,782
2011 Dram Oyuncu 6.5 3,186

Koruyucu
2011 Aksiyon Çeşitli 6.8 55,228

Şantaj
2010 Dram Oyuncu 5.4 35,824
Film Altyazıları
Live by Night (9,476) Why Him? (6,589) Rogue One (3,356) Resident Evil: The Final Chapter (3,328) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,107) Hidden Figures (2,001) Paterson (1,298) Split (1,240) Allied (949)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,090) Black Sails (4,173) Into the Badlands (3,215) Legion (2,376) The 100 (2,133) Vikings (1,816) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,444) Arrow (1,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017