Giriş Kayıt
Roger Leblanc

Roger Leblanc


Oyuncu

Roger Leblanc, oyuncu. The Northlander (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 4.0 288
2015 Dram Oyuncu    
2014 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.8 469
2014 Suç Oyuncu 9.0 204,652

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Oyuncu 8.3 40,735
2007 Dram Oyuncu 8.3 5,332
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017