Giriş Kayıt
Roger Leblanc

Roger Leblanc


Oyuncu

Roger Leblanc, oyuncu. The Northlander (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 4.0 288
2015 Dram Oyuncu    
2014 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.8 469
2014 Suç Oyuncu 9.0 197,177

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Oyuncu 8.3 40,415
2007 Dram Oyuncu 8.3 5,163
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017