Giriş Kayıt
Roger Leblanc

Roger Leblanc


Oyuncu

Roger Leblanc, oyuncu. The Northlander (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Oyuncu 6.5 2,665
2015 Aksiyon Oyuncu 4.0 288
2015 Dram Oyuncu    
2014 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.8 469
2014 Suç Oyuncu 9.0 215,652

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Oyuncu 8.3 41,261
2007 Dram Oyuncu 8.3 5,642
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,000) Rick and Morty (4,510) The Defenders (3,401) The Strain (3,088) Suits (1,951) Mr. Mercedes (1,355) Fargo (1,204) The Last Ship (1,166) The Sinner (1,143) Preacher (1,067)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017