Giriş Kayıt
Roger Leblanc

Roger Leblanc


Oyuncu

Roger Leblanc, oyuncu. The Northlander (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Oyuncu 6.5 2,665
2015 Aksiyon Oyuncu 4.0 288
2015 Dram Oyuncu    
2014 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.8 469
2014 Suç Oyuncu 9.0 241,632

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Oyuncu 8.3 42,703
2007 Dram Oyuncu 8.4 6,395
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018