Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Katie Hodgkin

Katie Hodgkin


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Editör

Katie Hodgkin, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen Asistanı    
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 2,820

Malefiz
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 262,028
2014 Gerilim Çeşitli 4.6 313
2013 Komedi Yapım Yöneticisi
Çeşitli
5.4 31

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 193,564
2013 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 5.9 36

Sefiller
2012 Dram Çeşitli 7.6 251,247
2012 Kısa Metraj Editör    
2009 Komedi Çeşitli 6.9 324
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017