Giriş Kayıt
Katie Hodgkin

Katie Hodgkin


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Editör

Katie Hodgkin, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

En Karanlık Saat
2017 Biyografi Çeşitli 7.4 14,631
2017 Dram Çeşitli 7.3 74,098
2016 Komedi Yönetmen Asistanı    
2015 Dram Yapımcı 6.9 44
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 3,295

Malefiz
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 280,773
2014 Gerilim Çeşitli 4.6 313
2013 Komedi Yapım Yöneticisi
Çeşitli
5.4 31

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 211,946
2013 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 5.9 36

Sefiller
2012 Dram Çeşitli 7.6 266,649
2012 Kısa Metraj Editör    
2009 Komedi Çeşitli 6.9 324
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018