Giriş Kayıt
Katie Hodgkin

Katie Hodgkin


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Editör

Katie Hodgkin, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 7.3 66,136
2016 Komedi Yönetmen Asistanı    
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 3,295

Malefiz
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 276,033
2014 Gerilim Çeşitli 4.6 313
2013 Komedi Yapım Yöneticisi
Çeşitli
5.4 31

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 208,381
2013 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 5.9 36

Sefiller
2012 Dram Çeşitli 7.6 262,882
2012 Kısa Metraj Editör    
2009 Komedi Çeşitli 6.9 324
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017