Giriş Kayıt
Katie Hodgkin

Katie Hodgkin


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Editör

Katie Hodgkin, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

En Karanlık Saat
2017 Biyografi Çeşitli 7.4 96,424
2017 Dram Çeşitli 7.3 81,425
2016 Komedi Yönetmen Asistanı    
2015 Dram Yapımcı 6.9 44
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 3,538

Malefiz
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 286,601
2014 Gerilim Çeşitli 4.6 313
2013 Komedi Yapım Yöneticisi
Çeşitli
5.4 31

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 217,466
2013 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 5.9 36

Sefiller
2012 Dram Çeşitli 7.6 271,717
2012 Kısa Metraj Editör    
2009 Komedi Çeşitli 6.9 324
Film Altyazıları
Black Panther (2,939) Cargo (2,477) Red Sparrow (2,354) True Crimes (1,752) Game Night (1,712) Deadpool (1,278) Ready Player One (1,276) Avengers: Infinity War (980) Annihilation (916) Den of Thieves (916)
Dizi Altyazıları
Westworld (12,711) Supernatural (6,722) La casa de papel (4,670) Gotham (3,465) Arrow (3,408) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,330) The 100 (3,195) 13 Reasons Why (3,035) The Flash (2,500) Lucifer (2,068)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018