Giriş Kayıt
Nicola Caruso

Nicola Caruso


Kameraman

Nicola Caruso, kameraman. GLOW (2017), Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (2016), Recovery Road (2016), (2014) Playing House (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Nick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 8.0 20,252
2016 Biyografi Kameraman 8.5 56,527
2016 Komedi Kameraman 6.2 1,221
2016 Dram Kameraman 7.6 940
2016 Komedi Kameraman    
2015 Dram Kameraman 5.6 8,388
2015 Komedi Kameraman 7.5 3,538
2015 Komedi Kameraman    
2015 Suç Kameraman 5.4 9,101
2014 Komedi Kameraman 7.7 2,337
2013 Dram Kameraman 8.0 31,211
2011 Dram Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 8.5 165,272
2006 Game-Show Kameraman 5.7 7,878
2005 Dram Kameraman 7.6 193,397
Dizi Altyazıları
Westworld (6,782) The 100 (3,186) The Expanse (2,622) La casa de papel (1,931) The Crossing (1,639) Colony (1,491) 12 Monkeys (1,200) Into the Badlands (1,034) Vikings (1,034) Genius (1,021)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018