Giriş Kayıt
Nicola Caruso

Nicola Caruso


Kameraman

Nicola Caruso, kameraman. Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (2016), Recovery Road (2016), (2016) American Crime Story (2016), (2014) Playing House (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Nick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Kameraman 8.5 34,141
2016 Komedi Kameraman 6.1 1,132
2016 Dram Kameraman 7.6 891
2016 Dram Kameraman    
2016 Komedi Kameraman    
2015 Dram Kameraman 5.5 7,213
2015 Komedi Kameraman 7.5 3,424
2015 Komedi Kameraman    
2015 Suç Kameraman 5.4 8,267
2014 Komedi Kameraman 7.6 1,845
2013 Dram Kameraman 8.0 29,024
2011 Dram Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 8.5 151,962
2006 Game-Show Kameraman 5.6 7,160
2005 Dram Kameraman 7.7 171,327
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,048) Doctor Strange (7,185) Allied (6,665) John Wick: Chapter 2 (5,380) Moana (5,050) Lion (3,681) Arrival (3,405) Forushande (3,234) Hacksaw Ridge (2,414) Split (2,371)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,843) Supernatural (4,853) Vikings (4,519) The Expanse (4,462) Suits (3,790) Sherlock (2,709) The Big Bang Theory (2,671) Blindspot (2,272) Arrow (2,158) Legion (2,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017