Giriş Kayıt
Nicola Caruso

Nicola Caruso


Kameraman

Nicola Caruso, kameraman. Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (2016), Recovery Road (2016), (2016) American Crime Story (2016), (2014) Playing House (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Nick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Kameraman 8.5 38,419
2016 Komedi Kameraman 6.1 1,132
2016 Dram Kameraman 7.6 907
2016 Dram Kameraman    
2016 Komedi Kameraman    
2015 Dram Kameraman 5.5 7,303
2015 Komedi Kameraman 7.5 3,467
2015 Komedi Kameraman    
2015 Suç Kameraman 5.4 8,330
2014 Komedi Kameraman 7.6 1,845
2013 Dram Kameraman 8.0 29,195
2011 Dram Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 8.5 153,042
2006 Game-Show Kameraman 5.6 7,185
2005 Dram Kameraman 7.7 172,965
Film Altyazıları
Live by Night (9,734) Resident Evil: The Final Chapter (8,751) Hidden Figures (4,636) Rogue One (4,209) Patriots Day (4,198) Assassin's Creed (3,713) Split (3,467) Allied (3,446) Paterson (3,260) Why Him? (1,747)
Dizi Altyazıları
Legion (4,366) The 100 (3,955) Arrow (3,207) Black Sails (3,126) The Expanse (3,028) The Originals (2,741) Colony (2,570) The Flash (2,234) The Last Kingdom (2,138) Vikings (2,000)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017