Giriş Kayıt
Nicola Caruso

Nicola Caruso


Kameraman

Nicola Caruso, kameraman. Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (2016), Recovery Road (2016), (2016) American Crime Story (2016), (2014) Playing House (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Nick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Kameraman 8.5 40,125
2016 Komedi Kameraman 6.2 1,202
2016 Dram Kameraman 7.6 920
2016 Dram Kameraman    
2016 Komedi Kameraman    
2015 Dram Kameraman 5.5 7,387
2015 Komedi Kameraman 7.5 3,493
2015 Komedi Kameraman    
2015 Suç Kameraman 5.4 8,394
2014 Komedi Kameraman 7.6 1,845
2013 Dram Kameraman 8.0 29,328
2011 Dram Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 8.5 153,860
2006 Game-Show Kameraman 5.6 7,185
2005 Dram Kameraman 7.7 174,255
Film Altyazıları
Gold (6,840) Rings (5,152) Logan (3,213) La La Land (2,020) Split (1,696) The Age of Shadows (1,683) Zashchitniki (1,543) The Great Wall (1,529) Get Out (1,357) A United Kingdom (1,356)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,990) The Expanse (3,293) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,223) Better Call Saul (2,884) The Blacklist (2,667) Supernatural (1,998) Vikings (1,612) Game of Thrones (1,578) The Big Bang Theory (1,337) Legion (1,121)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017