Giriş Kayıt
Nicola Caruso

Nicola Caruso


Kameraman

Nicola Caruso, kameraman. Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (2016), Recovery Road (2016), (2016) American Crime Story (2016), (2014) Playing House (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Nick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Kameraman 8.5 41,532
2016 Komedi Kameraman 6.2 1,221
2016 Dram Kameraman 7.6 940
2016 Dram Kameraman    
2016 Komedi Kameraman    
2015 Dram Kameraman 5.6 7,495
2015 Komedi Kameraman 7.5 3,513
2015 Komedi Kameraman    
2015 Suç Kameraman 5.4 8,459
2014 Komedi Kameraman 7.6 2,047
2013 Dram Kameraman 8.0 29,475
2011 Dram Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 8.5 154,772
2006 Game-Show Kameraman 5.6 7,253
2005 Dram Kameraman 7.7 175,760
Dizi Altyazıları
The Flash (10,896) Better Call Saul (6,317) Fargo (5,622) Arrow (4,617) Lucifer (4,512) The 100 (4,414) Gotham (3,736) 12 Monkeys (2,962) Supernatural (2,944) American Gods (2,922)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017