Giriş Kayıt
Nicola Caruso

Nicola Caruso


Kameraman

Nicola Caruso, kameraman. Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (2016), Recovery Road (2016), (2016) American Crime Story (2016), (2014) Playing House (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Nick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Kameraman 8.5 43,814
2016 Komedi Kameraman 6.2 1,221
2016 Dram Kameraman 7.6 940
2016 Komedi Kameraman    
2015 Dram Kameraman 5.6 7,677
2015 Komedi Kameraman 7.5 3,538
2015 Komedi Kameraman    
2015 Suç Kameraman 5.4 8,552
2014 Komedi Kameraman 7.6 2,236
2013 Dram Kameraman 8.0 29,748
2011 Dram Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 8.5 156,333
2006 Game-Show Kameraman 5.7 7,459

Grey's Anatomy
2005 Dram Kameraman 7.7 178,058
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017