Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Nicola Caruso

Nicola Caruso


Kameraman

Nicola Caruso, kameraman. Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (2016), Recovery Road (2016), (2016) American Crime Story (2016), (2014) Playing House (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Nick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Kameraman 8.5 29,642
2016 Komedi Kameraman 6.1 1,119
2016 Dram Kameraman 7.7 860
2016 Dram Kameraman    
2016 Komedi Kameraman    
2015 Dram Kameraman 5.5 7,070
2015 Komedi Kameraman 7.5 3,365
2015 Komedi Kameraman    
2015 Suç Kameraman 5.4 8,167
2014 Komedi Kameraman 7.6 1,845
2013 Dram Kameraman 8.0 28,787
2011 Dram Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 8.5 150,628
2006 Game-Show Kameraman 5.6 7,103
2005 Dram Kameraman 7.7 169,402
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017