Giriş Kayıt
Nicola Caruso

Nicola Caruso


Kameraman

Nicola Caruso, kameraman. GLOW (2017), Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (2016), Recovery Road (2016), (2014) Playing House (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Nick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 8.0 19,108
2016 Biyografi Kameraman 8.5 55,182
2016 Komedi Kameraman 6.2 1,221
2016 Dram Kameraman 7.6 940
2016 Komedi Kameraman    
2015 Dram Kameraman 5.6 8,224
2015 Komedi Kameraman 7.5 3,538
2015 Komedi Kameraman    
2015 Suç Kameraman 5.4 9,029
2014 Komedi Kameraman 7.7 2,337
2013 Dram Kameraman 8.0 31,024
2011 Dram Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 8.5 163,680
2006 Game-Show Kameraman 5.7 7,663
2005 Dram Kameraman 7.6 190,807
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,641) Den of Thieves (2,424) Hostiles (2,413) 12 Strong (2,349) Maze Runner: The Death Cure (2,039) Winchester (1,467) Peter Rabbit (1,343) Submergence (1,337) The Commuter (992) Wildling (880)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,443) The Flash (3,209) Supernatural (3,062) The Terror (2,862) Legion (2,795) The Crossing (1,782) The Expanse (1,711) The Big Bang Theory (1,133) Vikings (1,108) Krypton (1,039)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018