Giriş Kayıt
Nicola Caruso

Nicola Caruso


Kameraman

Nicola Caruso, kameraman. GLOW (2017), Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (2016), Recovery Road (2016), (2016) American Crime Story (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Nick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 8.0 14,203
2016 Biyografi Kameraman 8.5 46,515
2016 Komedi Kameraman 6.2 1,221
2016 Dram Kameraman 7.6 940
2016 Komedi Kameraman    
2015 Dram Kameraman 5.6 7,880
2015 Komedi Kameraman 7.5 3,538
2015 Komedi Kameraman    
2015 Suç Kameraman 5.4 8,692
2014 Komedi Kameraman 7.6 2,315
2013 Dram Kameraman 8.0 30,087
2011 Dram Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 8.5 158,271
2006 Game-Show Kameraman 5.7 7,649

Grey's Anatomy
2005 Dram Kameraman 7.7 180,509
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017