Giriş Kayıt
Nicola Caruso

Nicola Caruso


Kameraman

Nicola Caruso, kameraman. GLOW (2017), Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (2016), Recovery Road (2016), (2014) Playing House (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Nick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 8.0 18,117
2016 Biyografi Kameraman 8.5 52,318
2016 Komedi Kameraman 6.2 1,221
2016 Dram Kameraman 7.6 940
2016 Komedi Kameraman    
2015 Dram Kameraman 5.6 8,225
2015 Komedi Kameraman 7.5 3,538
2015 Komedi Kameraman    
2015 Suç Kameraman 5.4 8,957
2014 Komedi Kameraman 7.7 2,337
2013 Dram Kameraman 8.0 30,766
2011 Dram Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 8.5 162,288
2006 Game-Show Kameraman 5.7 7,663
2005 Dram Kameraman 7.6 187,947
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,793) Vikings (2,300) Black Mirror (2,086) Counterpart (1,958) Bron/Broen (1,725) Legends of Tomorrow (1,289) Supernatural (1,081) Altered Carbon (944) The Alienist (934) Blindspot (849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018